Camping Pressac

Een rustgevend kader, een rijk erfgoed en een uitgebreid activiteitenaanbod: Pressac heeft alles in huis om aan te slaan bij zowel families die de band met de natuur willen aanhalen als stellen die een vakantie in het groen ambiëren. Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Mooi zo! Hier komt u alles te weten over deze prachtbestemming in de streek rond Poitiers!

Camping Pressac, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Binnenkort!
Pressac | Poitou-Charentes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Pressac, uw ideale vakantiebestemming!

In het zuiden van de Vienne, op de grens met de Charente, worden rust en natuur u op een presenteerblaadje aangereikt in Pressac. Vakantiegangers komen er graag uitrusten, de batterijen opladen en hun longen met zuivere, gezonde plattelandslucht vullen. Met zijn rijkdom aan kastelen, musea en activiteiten leent de regio rond Poitiers zich bovendien tot tal van culturele en sportieve uitjes. Stel dus uw eigen programma samen en geniet van een onvergetelijke vakantie die u op het lijf geschreven is!

Een goed gekozen uitvalsbasis is cruciaal voor het welslagen van uw vakantie, maar kiest u voor een Sandaya-camping, dan zit u altijd goed! Aquaparken om te zwemmen in het geluk, accommodaties op maat van elke familie, en een geanimeerde of rustige sfeer naargelang van ieders voorkeur in het hart van de allermooiste regio’s: de leukste campingvakanties beleeft u bij Sandaya. Zoveel is zeker!

Bezoek Pressac met de hele familie

De Vienne wordt het decor van uw volgende familievakantie waarop jong en oud zich uitleeft met een dosis sportactiviteiten naar wens. Wat dacht u van kanovaren op de rivier of fietsen over de Scandibérique, een prachtige fietsroute van Noorwegen (!) tot Santiago de Compostela die in de buurt van uw vakantiestekje voorbijkomt? En dat terwijl u de zuivere plattelandslucht van de Vienne inademt. Top!

Met een dagje in het dierenpark La Vallée des Singes weet u zich bovendien verzekerd van het enthousiasme van uw jongste reisgenoten. Ze krijgen er gibbons, doodshoofdaapjes en bonobo’s te zien die in een volledig open omgeving de gekste streken uithalen. Jong en oud is dol op deze grappige dieren, toch? Een andere activiteit die zowel bij het kroost als bij de volwassenen in de smaak valt: een escapegame in de openlucht! Er zijn er zowat overal te vinden. En óf uw kleine detectives in de dop hun best doen om het mysterie op te lossen!

Bezoek Pressac met z'n tweetjes

Een verblijf met uw geliefde in de Vienne staat gelijk aan rust, mooie momenten met zijn tweeën en … wandelen, de ideale manier om wat te bewegen en tegelijk de regio te verkennen! Tortelduifjes hebben keuze te over: een route langs de mooiste dorpen uit de regio rond Poitiers of een wandeling door een natuurpark zoals dat van de Périgord-Limousin dat vlakbij ligt. Waar u precies naartoe wandelt, heeft weinig belang: het zijn de mooie momenten samen die het écht de moeite waard maken.  

Houdt u van erfgoed, mis dan in geen geval de abdij van Saint-Savin als u in de buurt bent. Dit juweel is beschermd als UNESCO-erfgoed vanwege zijn muurschilderingen die maar liefst 700 m² beslaan, de grootste oppervlakte aan muurschilderingen in heel Europa. De abdij wordt wel eens de ‘Sixtijnse Kapel van de Franse middeleeuwen’ genoemd. U weet dus wat u te wachten staat …

Camping Pressac: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin om de rust van de natuur in te ruilen voor het bruisende stadsleven? Goed nieuws: het is slechts een uurtje rijden naar Angoulême, Limoges of Poitiers!

Foodies wezen gewaarschuwd: de talloze specialiteiten van de Vienne zijn een feest voor uw smaakpapillen! Proef de broyé du Poitou (gebakje), chabichou (kaas), cheesecake, AOC-wijnen … Om (mateloos) van te genieten!

Tijdens uw vakantie in de Vienne moet u minstens één dag uittrekken voor het beroemde attractiepark Futuroscope in Poitiers: goed voor sensationele ervaringen en onvergetelijke herinneringen!

Wilt u de Vienne vanuit de lucht zien, dan gaat er niets boven een ballonvaart: een originele, magische en memorabele ervaring … tenzij u hoogtevrees hebt natuurlijk!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!