Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Saint-Pair-sur-Mer

Saint-Pair-sur-Mer, een kleine kustgemeente in de Cotentin, biedt u alle rust en kalmte om van een relaxte vakantie te genieten. De getijden en de moeraslanden zorgen voor adembenemende landschappen in een streek met een prachtig bewaarde natuur. Beleef op uw beurt een onvergetelijke vakantie aan de Kanaalkust!

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Saint-Pair-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming!

Avranches, Granville, de Mont-Saint-Michel … De westkust van de Cotentin is bezaaid met prachtige plekjes. Zijn verrukkelijke culinaire specialiteiten en unieke landschappen liggen deels aan de basis van de faam die het departement Manche geniet. Dit jaar nemen we u mee op een ontdekkingstocht naar deze magische plek en meer in het bijzonder naar Saint-Pair-sur-Mer. Volg de gids!

Op uw Sandaya-camping geniet u van het verwarmde en overdekte zwembad wanneer u maar wilt. Na een zwempartij in het grote bad hebt u verschillende mogelijkheden: sportieve activiteiten, animatie, nog een duik in het zwembad … Aan u de keuze! De jongste gasten vermaken zich met hun vrienden van de camping in de gratis kinderclubs. Ze zijn er niet weg te slaan! Verveling krijgt hier dan ook geen kans: welkom bij Sandaya!

Bezoek Saint-Pair-sur-Mer met de hele familie

Houdt u van de natuur, dan moet u in een kuststad beslist een boottocht maken. Grijp uw kans om met de hele familie de Chausey-eilanden te ontdekken, een Normandische archipel met slechts 10 inwoners die bij Granville hoort. Aan de andere kant wacht de Mont-Saint-Michel waarvan de prachtige contouren uit het water oprijzen. Een foto nemen is een must!

Tussen het land en de zee heeft ‘Le Roc des Curiosités’ een originele ervaring voor u in petto. Dit museum is een paradijs voor nieuwsgierige aagjes en neemt u mee op een heuse ontdekkingstocht langs aquariums, insecten en vlinders, allerlei mineralen … De hele familie staat versteld bij het zien van al dat moois!

Bezoek Saint-Pair-sur-Mer met z'n tweetjes

Normandië staat gelijk aan rust, maar deze regio is ook bekend vanwege zijn thalassotherapie. Maak van uw Normandische verblijf gebruik om te relaxen zoals u zelf wilt: hamam, sauna, massage of lichaamsverzorging … U kiest wat u het leukst lijkt of u probeert het gewoon allemaal een keer! Wie er niet genoeg van krijgt, raden we het koudwaterbad of de buitenzwembaden aan. Daar kikkert u beslist van op! Dit is het perfecte moment om te ontdekken wat u nodig hebt …

Hebt u uw badjas weer ingeleverd, zet dan koers naar de minigolfbaan! Op beton of op de green: uw winnaarsmentaliteit wordt sowieso op de proef gesteld tijdens een partijtje met uw wederhelft. Haal uw mooiste poloshirt uit de kast en bereid alvast uw swing voor want we gaan golfen!

Camping Saint-Pair-sur-Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

Er zijn talloze wandelroutes beschikbaar die voor iedereen haalbaar zijn: trek uw wandelschoenen aan en verken de omgeving!

Houdt u van beeldhouwkunst? Atelier AMATICE biedt cursussen aan voor beginners en gevorderden. Misschien worden uw meesterwerken zelfs tentoongesteld!

Afgezien van de zee zijn ook de moeraslanden typisch voor de Cotentin: tijdens een tocht in een elektrische shuttlebus ontdekt u de verborgen plekjes van de streek.

Liefhebber van chocolade? Neem een kijkje in de Chocolathèque van Granville om het fabricageproces te bekijken en – last but not least – het resultaat te proeven!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!