Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Granville

Granville, een bestemming voor zowel sportievelingen als amateurfotografen, zou u wel eens kunnen verrassen! Deze badplaats hoog boven de zee biedt u zowel ontspanning als rust in een regio die u meteen in vakantiestemming brengt. Instappen en wegwezen dus!

Campings in de buurt

Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Genêts | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Granville, uw ideale vakantiebestemming!

In de baai van de Mont-Saint-Michel verrijst trots de bovenstad van Granville op de kust van Het Kanaal. Het is een van de zeldzame Franse gemeenten met enkele eilanden op hun grondgebied: de Chausey-eilanden. Zij weten u vast te imponeren met hun verlaten eilandlandschappen. Maar Normandië heeft nog meer te bieden. Zijn culinaire specialiteiten maken uw vakantie bijvoorbeeld heel bijzonder! Wacht dus niet langer om zelf het ‘Monaco van het noorden’ te ontdekken dat hoog op zijn rots over de eindeloze stranden uitkijkt.

Na een lange wandeling over de stranden van Granville geniet u van het overdekte en verwarmde zwembad van uw Sandaya-camping om lekker bij te komen. Wie wat meer actie verkiest, kan terecht op de verschillende sportterreinen voor een flinke work-out. Na een dag boordevol activiteiten wacht u een relaxte avond op het terras van uw stacaravan. Zo kunt u er de volgende dag weer tegenaan!

Bezoek Granville met de hele familie

Het kapersnest Granville verbergt heel wat pareltjes! Voelde u wel wat voor een zeemansbestaan, ga dan samen met de kids aan boord van de emblematische zeilschepen van de stad en help tijdens de overtocht met de manoeuvres. Liefhebbers van mooie landschappen kunnen rustig genieten van het panorama tijdens een charmante cruisetocht in de baai van de Mont-Saint-Michel of naar de Chausey-eilanden.

Zin om u helemaal onder te dompelen in de Normandische cultuur? Granville, een versterkte stad met Engelse vestingmuren, laat niemand onberoerd. Voor de jongsten lijkt het een filmdecor, voor de oudere generatie een ansichtkaart: iedereen heeft een eigen kijk op deze pittoreske plek. Houdt u van culturele events, neem dan beslist een kijkje tijdens het streetartfestival dat uniek is in Frankrijk. Circuskunsten, theatervoorstellingen, performances en concerten volgen elkaar op en weten de hele familie te boeien.

Bezoek Granville met z'n tweetjes

Langs de uitgestrekte Normandische zandstranden brengt de bewegwijzerde GR223-route, het zogenaamde Douanierspad, u naar de Mont-Saint-Michel. Fervente sporters kunnen zelfs doorlopen tot Le Havre, een stad die als Unesco-werelderfgoed beschermd is. Tijdens een wandeling, een rit te paard of een fietstocht samen met uw geliefde vergeet u al uw zorgen en ontdekt u ‘de mooiste kilometer van Frankrijk’: het landschap is hier adembenemend!

Het huis waarin Christian Dior zijn jeugd doorbracht, is een must voor fashionistas. Het is het enige museum in Frankrijk dat aan een modeontwerper gewijd is. In de tuinen waant u zich in de jaren 1900, terwijl de efemere tentoonstellingen u het levensverhaal van de ontwerper vertellen. Trek uw mooiste outfit aan want er is aan de Normandische kust geen elegantere plek te vinden om rond te flaneren!

Camping Granville: onze tips voor een geslaagd verblijf

U bevindt zich in de grootste schelpdierenhaven van Frankrijk, een culinaire bestemming bij uitstek: proef dus zeker de sint-jacobsschelpen, wulken, tapijtschelpen en oesters!

Met 42 km aan stranden weet u zich verzekerd van heel wat afwisseling: zeezwembaden, duikplanken, wandelpromenades op de zeedijk …!

De Chausey-eilanden en het eiland Jersey zijn ideaal gelegen voor wie wat Engelse cultuur wil opsnuiven: boek een excursie en ontdek de Engels-Franse tradities!

Reist u om te leren, dan is de ‘Roc des Curiosités’, een heus museum voor natuurwetenschappen, helemaal uw ding. U komt er alles te weten over mineralen en vlinders. Uw gastheer: Marco, de zeeleeuw!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!