Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/10! Meer weten?

Camping Cap Ferret

Zon, stranden voor groot en klein en een adembenemend uitzicht op het Duin van Pilat … Dat is, in een notendop, het decor voor uw campingvakantie op het schiereiland Cap Ferret! Uw Sandaya-camping langs het Bassin van Arcachon zal u met open armen ontvangen en u een onvergetelijke vakantie bezorgen in een stacaravan of onder het zeil van uw tent.

Camping Cap Ferret: reserveer uw verblijf

Cap Ferret, uw ideale vakantiebestemming!

Sla uw tent op in de schaduw van de dennen van het bos van de Landes, geniet van een schotel oesters op het terras van uw stacaravan, las een heerlijke rustpauze in onder de luifel van uw camper … Tijdens uw campingvakantie in Cap Ferret is het elke dag opnieuw volop genieten.

Uw verblijf op een Sandaya-camping, met op de achtergrond de Atlantische Oceaan, belooft alvast een en al avontuur te worden. Dankzij de vele activiteiten die u ter plaatse kunt beoefenen, zult u naar huis terugkeren met een koffer vol heerlijke vakantieherinneringen: neem een duik in de verwarmde zwembaden van het aquapark, speel een partijtje petanque met uw hele familie, organiseer een olympiade op het multisportterrein … Is uw honger naar avontuur nog niet gestild? Zet dan maar koers naar het vogeleiland, de zandbank van Arguin, of het majestueuze Duin van Pilat!

Ontdek Cap Ferret met de hele familie

In het koninkrijk van de golven zwaaien de kinderen de scepter. De fijnzandstranden van Cap Ferret, die samen goed zijn voor 25 km, vormen heuse speelterreinen. Uw voorkeur zal ongetwijfeld uitgaan naar het strand van Le Canon, het strand van L’Herbe of het strand van Piraillan langs het Bassin.

Nadat u samen met uw familie een middagje in de rollende golven van de oceaan hebt gedold, kunt u zich wagen aan de 258 treden van de vuurtoren van Cap Ferret. Boven is het genieten van het mooiste uitzicht van heel de Aquitaine. Geef uw ogen er de kost en bewonder het Bassin van Arcachon, de zandbank van Arguin en het Duin van Pilat.

Ontdek Cap Ferret met z’n tweetjes

Ga proeven van de bekende oesters van het Bassin van Arcachon, maak een romantische wandeling langs de oceaan, of ga op daguitstap naar de zandbank van Arguin … In Cap Ferret zult u samen met uw geliefde heerlijke tijden beleven.

Zowel langs de oceaan als langs het Bassin zult u tussen de adembenemend mooie landschappen uw eigen stukje paradijs vinden op een van de stranden van Cap Ferret. Dit is de ideale omgeving om te genieten van een flinke portie zon en hemelse rust. Als u nog meer van elkaar wilt genieten, kunt u de kust van het schiereiland volgen en helemaal naar de Pointe du Cap Ferret lopen. U waant er zich aan het einde van de wereld, en dat zet elke wandelaar aan het dagdromen.

Camping Cap Ferret: onze tips voor een geslaagd verblijf

Nadat u hebt genoten van het panoramische uitzicht op de top kunt u nog even binnenlopen in het museum van de vuurtoren met zijn vele kaarten en interactieve schermen!

Luiert u liever dan aan sport te doen? Spreid dan maar uw strandlaken en geniet van het ballet dat de surfers opvoeren!

Verwen uw smaakpapillen met de beste oesters van het Bassin in een van de kleurrijke hutten langs de stranden!

Zin om de zoetwatermatroos te spelen? Wend dan maar de steven naar het meer van Cazaux in La Teste-de-Buch waar het heerlijk ontspannen is in de schaduw van de dennen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Cap Ferret, reserveer uw verblijf!

camping-sandaya-sanguinet-plage-landes
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!