Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Cap Ferret

Onder de stralende hemel van Cap Ferret, met uw voeten in het water en uw hoofd in de wolken, begrijpt u ten volle wat vakantie precies betekent. Deze kuststad – de populairste van de hele Côte d’Argent – is dan ook een paradijs voor campinggasten, surfers, strandliefhebbers en lekkerbekken. Klaar voor uw Sandaya-vakantie?

Camping Cap Ferret: reserveer uw verblijf

Reserveer een stacaravan op de camping in Cap Ferret

Zet uw tent op in de schaduw van de dennenbossen van de Landes, geniet van een bordje oesters op het terras van uw comfortabele stacaravan, geniet van een relaxt moment onder de luifel van uw camper … Op uw Sandaya-camping in Cap Ferret geniet u van elke minuut van uw vakantie dankzij het uitgebreide activiteitenaanbod: een duik in de verwarmde zwembaden van het aquapark, een partijtje petanque met de hele familie, olympiades op het multisportterrein en om de dag af te sluiten dolce far niente en zonnebaden op de zonnebedden bij het water. Zorg dat u er niets van mist! Zitten de kids even niet op de waterglijbanen of op de speeltuigen van de speelweide, dan zijn ze vast te vinden in de gratis kinderclubs waar ze nieuwe animatieactiviteiten ontdekken en nieuwe vrienden maken. Reserveer deze zomer een plekje op een 4- of 5-sterrencamping nabij Cap Ferret en laat u tijdens uw vakantie door de frisse zeewind leiden. Hij voert u ongetwijfeld naar de allermooiste landschappen van de Atlantische kust!

Camping aan zee

In Cap Ferret klinkt onafgebroken het lied van de zee. Het ligt dan ook op de grens tussen de onstuimige golven van de Atlantische Oceaan en het kalme water van de Baai van Arcachon waarin zich de contouren van het Île aux Oiseaux aftekenen. Waterratten voelen zich hier de koning te rijk en hebben keuze te over: een zwempartij met de hele familie in het kristalheldere water van de Baai van Arcachon, een pittige surfles op de hoge golven van de oceaan … Aan de voet van de legendarische vuurtoren op het schiereiland Cap Ferret hebt u een uniek uitzicht over de oceaan dat de sfeer van uw campingvakantie tussen de Landes en de Gironde bepaalt. Wat dacht u van een laatste duik in uw favoriete zwembad op de camping? Daarna wacht u alweer een heerlijk diner op het terras van het restaurant!

Bezoek aan de vuurtoren van Cap Ferret

Waar liggen de stranden van Cap Ferret ook alweer? De rood-witte vuurtoren die over het schiereiland heerst, wijst u de weg! Vanaf de top van de 57 meter hoge vuurtoren van Cap Ferret geniet u van een 360°-panorama over het majestueuze Duin van Pilat, de Banc d’Arguin met zijn turkooisblauwe lagunes en de bossen van de Landes. Een schitterend schouwspel dat de 258 trappen meer dan goedmaakt! Afgezien van het buitengewone panorama is een bezoek aan dit historische monument beslist de moeite waard. In verscheidene tentoonstellingsruimten komen vakantiegangers alles te weten over de geschiedenis van de vuurtoren, de zeecartografie en de scheepvaart in de Baai van Arcachon. De kids weten de 3D-animatie en de interactieve quizjes vast te waarderen. Zo leren ook zij de geheimen van de vuurtoren kennen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Cap Ferret, reserveer uw verblijf!

camping-sandaya-sanguinet-plage-landes
Sanguinet | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!