Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Laatste beschikbaarheden juli: -15%*! Meer weten?

Camping Hourtin

Tijdens uw vakantie aan de oceaan mag een verblijf in Hourtin in de Nouvelle-Aquitaine, de vakantieregio bij uitstek, niet ontbreken. Langs de Côte d’Argent in het departement Gironde verloopt het leven in het ritme van de zwempartijen in zee, de fietstochten, het watersporten en de ontspannen namiddagen op het strand. Kan de zomervakantie met Sandaya nog mooier worden?

Camping Hourtin: reserveer uw verblijf

Reserveer een stacaravan op de camping in Hourtin

Vier deze zomer vakantie aan de Atlantische Oceaan. Reserveer uw verblijf op een 4- of 5-sterrencamping waar u een volledig uitgeruste stacaravan vlak bij het strand wacht. Wie liever in de vrije natuur kampeert, kan terecht op onze kampeerplaatsen voor tenten, caravans en campers in de schaduw van de grote dennen van het bos van de Landes du Médoc. Nadat u zich hebt uitgeleefd in de verwarmde zwembaden van het aquapark of op de speelterreinen, of nadat u hebt deelgenomen aan een van de activiteiten voor de hele familie en de voetbalvelden en de petanquebanen in de buitenlucht hebt ontdekt, kunt u koers zetten naar Hourtin langs de Atlantische kust. Tussen het meer, de oceaanstranden en het bos van de Landes kunt u de prachtige natuurlijke landschappen van Hourtin te voet, met de auto of op de fiets verkennen. Ontdek zowel in het hoog- als in het laagseizoen de mooiste landschappen van de Côte d’Argent. Van het beschermde duinenreservaat en de moerassen van Hourtin tot de lagune van Contaut, en van Hourtin-Plage tot Piqueyrot … Tijdens uw vakantie in Hourtin valt u van de ene verrassing in de andere.

Camping aan zee

Fijnzandstranden, golven zover het oog reikt, wapperende zeilen op het grootste meer van de Landes … de camping in Hourtin lijkt wel een ansichtkaart. Tussen de oceaanstranden en het meer van Hourtin brengt u uw vakantie pootjebadend langs de kust van Aquitanië door. Achter de lange zandduinen halen surfers, windsurfers, zwemmers en liefhebbers van het far niente hun hart op. Bent u met de kinderen op vakantie? Ga dan de aangelegde stranden van het meer van Hourtin ontdekken. Het water is er rustiger en ondiep. Het strand van Piqueyrot, op de westelijke oever, heet het mooiste strand van het meer te zijn en gaat helemaal op in een natuurlijk kader dat niets aan charme heeft ingeboet. In de zeilclub kunt u ook een waterfiets, een kano of een stand-up paddle huren en het ruime sop kiezen.

Een dagje op het Île aux Enfants

Nadat de kleine kampeerders hebben deelgenomen aan de activiteiten in de gratis kinderclubs zullen ze wat graag op ontdekking gaan in het Île aux Enfants, een pretpark in Hourtin dat uniek is in zijn soort. Op het uitgestrekte speelterrein in de buitenlucht zijn alle avonturiers welkom. Via een van de houten bruggen in Hourtin-Port komt u in dit kleurige universum terecht. U ziet algauw de torens van een kasteel opdoemen en daarna kunt u zich helemaal uitleven op de speelterreinen, op de touwpiramides, met de behendigheidsspelletjes en de springkastelen. In het hoogseizoen strijkt de “Bambino Party” neer in het Île aux Enfants en is het voor zowel klein als groot volop genieten van allerlei activiteiten. Zo besluit u een fantastische dag in Hourtin op een speelse manier voor u terugkeert naar uw Sandaya-camping.

Camping Hourtin, reserveer uw verblijf!

Soulac-sur-Mer | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!