Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Hourtin

Tijdens uw campingverblijf in de Landes du Médoc mag een uitstap naar Hourtin-Plage niet ontbreken. Het leven verloopt er in het ritme van de zwempartijen in zee, van de fietstochten en van de watersportactiviteiten voor de hele familie. In het comfort van uw Sandaya-camping wordt uw vakantie aan de Atlantische kust er een om nooit te vergeten.

Campings in de buurt

Soulac-sur-Mer | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Hourtin, uw ideale vakantiebestemming!

Deze zomer viert u vakantie op een camping in Hourtin, waar de Atlantische Oceaan uw trouwste metgezel is. Het meer, de oceaanstranden, het bos van de Landes … In deze schitterende natuurlijke omgeving is het genieten van allerhande activiteiten. Zo is het er niet alleen heerlijk wandelen, maar dankzij het enorme fietsroutenetwerk kunnen ook fietsliefhebbers zich hier helemaal uitleven. Haal maar diep adem, want aan zuivere lucht is hier alvast geen gebrek.

Tussen twee uitstappen door is het genieten van de vele recreatiemogelijkheden van uw camping in de Gironde. Een aquapark met zwembaden en glijbanen, sportlessen in de buitenlucht, gratis animatie voor de kinderen, een bar, een restaurant, een fietsverhuurdienst … Uw Sandaya-camping maakt u het leven graag gemakkelijk en laat daarbij niets aan het toeval over. Reserveer alvast uw favoriete vakantieaccommodatie voor een verkwikkende nachtrust: een stacaravan, lodgetent, kampeerplaats of chalet? U zegt het maar. 

Bezoek Hourtin met de hele familie

Met z’n allen het water in! Of u nu surflessen gaat volgen langs de uitgestrekte stranden van Hourtin, of gaat wandelen langs het grootste zoetwatermeer van Frankrijk, een zwempartij maakt onlosmakelijk deel uit van de vakantie met uw familie in Hourtin.

In Hourtin, waar allerlei avonturen te beleven vallen en waar u heerlijke tochten kunt ondernemen, vindt u ook een koninkrijk dat helemaal gewijd is aan de jongste vakantiegangers: het Île aux enfants! Het pretpark in Hourtin Port is helemaal verkeersvrij en bovendien gratis. Kom er samen met de kinderen genieten van de zomeranimatie, het fort en de gratis speeltuigen. Terug op de camping zullen de kinderen alleen maar hun bed willen opzoeken om zo snel mogelijk in dromenland te vertoeven.

Bezoek Hourtin met z’n tweetjes

Zegt het u wel wat om hand in hand de rust op te zoeken in de meest besloten uithoekjes van Hourtin? Dan weten wij het ideale plekje! Spring maar op uw fiets en zet vanaf uw Sandaya-camping koers naar de ongerepte landschappen van het duinenreservaat en de moerassen van Hourtin.

In het hart van dit ongerepte gebied volgt u het ‘Sentier de la lagune de Contaut’, waar u vanaf een houten loopbrug de ongelooflijke biodiversiteit van dit natuurreservaat ontdekt. Hier waant u zich op het einde van de wereld. Wie houdt van rust in de vrije natuur kan hier dan ook zijn hart ophalen.

Camping Hourtin: onze tips voor een geslaagd verblijf

Aan het strand van Piqueyrot gooien we de trossen los en verkennen we het grote meer van Hourtin aan boord van een kano of waterfiets!

Zin om deze zomer te leren kitesurfen? Het strand van Lacanau in Hourtin is er het ideale plekje voor!

Soulac, Montalivet, Carcans, Lacanau … Fiets langs de oceaan naar de mooiste badplaatsen van de Landes!

Wijnen van de Médoc, verse vruchten en groenten, regionale specialiteiten … Kom uw smaakpapillen verwennen op de markt van Hourtin!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!