Fort Boyard : reserveer uw verblijf

Fort Boyard, een verplichte halte tijdens uw vakantie!

Snuif tijdens uw vakantie de gezonde zeelucht op en ontdek de mooiste landschappen van de Charente-Maritime en zijn ongerepte eilanden. Een bezoek aan het Fort Boyard, de bekendste bezienswaardigheid van de regio, mag hier uiteraard ook niet ontbreken. Het fort deed achtereenvolgens dienst als verdedigingsfort, gevangenis, historisch monument, en ster van het witte doek en van de televisie, en rijst voor de kust van Rochefort statig op uit het water tussen het Île d’Aix en het Île d’Oléron. Neem plaats in een boot of kano, of op een stand-up paddle, en ga dit stenen schip van nabij bewonderen.

Als u even geen zeebonk speelt, is het volop genieten van de vele recreatiemogelijkheden op uw camping in de Charente-Maritime: onbeperkte toegang tot de zwembaden en de glijbanen van het aquapark, gratis sportactiviteiten en ontspanning voor de hele familie, een wellnessruimte, een heerlijke sessie far niente op de stranden van de Côte de Beauté ... Gaat uw voorkeur uit naar een PREMIUM-cottage of een stacaravan die van alle comfort is voorzien, of verblijft u liever op een klassieke kampeerplaats? Aan u de keuze. Reserveer gauw uw favoriete logies en zet koers naar de kust van de Charente!

Ontdek het Fort Boyard met de hele familie

Misschien zijn niet alle kinderen fan van het bekende tv-programma, maar allemaal zullen ze wat graag inschepen in Fouras of La Tremblade om het Fort Boyard te veroveren. Het fort zelf is niet te bezoeken, maar dat maakt het er niet minder indrukwekkend op. Het bouwwerk is 68 m lang en liefst 20 m hoog, en alleen al de contouren ervan zullen de kleine matrozen met verstomming slaan.

Om het allemaal nog wat authentieker en meer bijzonder te maken, kunt u de golven trotseren aan boord van een oude schoener, zoals het een echte piraat betaamt. Op het zeilschip ‘La Marcelle’ vaart u samen met uw familie rond het beroemde fort, en intussen wijdt de kapitein u in in alle geheimen van het bouwwerk.

Ontdek het Fort Boyard met z’n tweetjes

Herontdek het kind in uzelf en scheep in voor een mooi avontuur op zee. Nadat u door de gezellige straten van Rochefort hebt gekuierd, kunt u aan boord van een toeristenboot het majestueuze Fort Boyard vanuit elk perspectief bewonderen. Maar waarom zouden we het daarbij laten?

Gooi het anker uit voor het schitterende Île d’Aix, waar u gezellig kunt picknicken of een romantische wandeling kunt maken. Het eiland is helemaal verkeersvrij en is dan ook een heus paradijs op zee waar iedereen die houdt van de ongerepte natuur zijn hart zal ophalen. Te voet, op de fiets of in een koets ontdekt u hier de kleinste uithoekjes voor u opnieuw koers zet naar het vasteland en uw Sandaya-camping. Nog even geduld, want de vakantie staat bijna voor de deur!

Camping Fort Boyard: onze tips voor een geslaagd verblijf

Anekdotes, de geschiedenis en de geheimen van het bouwwerk … De kapitein zal al zijn kennis over het Fort Boyard graag met u delen!

Île d’Aix, Île d’Oléron en Île Madame hebben elk hun eigen uitstraling en identiteit! Maar zeg eens, welk eiland wilt u het eerst bezoeken?

Proef tijdens uw vakantie aan de Côte de Beauté ook de Fines de Claire, de bekende oesters uit het bassin van Marennes-Oléron!

Reserveer vooraf uw plekje op de toeristenboot en combineer uw uitstap met een bezoekje aan Rochefort en zijn bekende arsenaal.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Fort Boyard, reserveer uw verblijf!

La Palmyre | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Saint-Just-Luzac | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!