Dat Valras-Plage in de Hérault een fantastische bestemming voor een campingvakantie is, hebt u waarschijnlijk al meer gehoord. We kunnen alleen maar beamen dat deze stad inderdaad over verdomd goeie papieren beschikt om vakantiegangers te overtuigen. Kom het dus allemaal zelf ontdekken: de zon van de Hérault wacht op u!

Reserveer een campingplaats in Valras-Plage

Kies dit jaar voor comfort en boek een 4 of 5-sterrencamping in de Hérault. Tijdens een vakantie met uw familie geniet u er van het aquapark en het uitgebreide aanbod van animatieactiviteiten.
Kom tot rust op de stranden van Valras-Plage zelf of op de nabijgelegen stranden van La Grande Motte, Vias of Cap d’Agde. Hier valt zoveel moois te ontdekken!
Kent u de omgeving? Valras-Plage is een charmante badplaats en ‘the place to be’ voor actieve vakantiegangers die houden van watersporten, buitenactiviteiten… er is voor elk wat wils!
Valras heeft ook een kilometers lang fijnzandstrand dicht bij het stadscentrum. U hoeft echt niet ver te lopen indien u een lekker etentje met een leuke zwempartij wil combineren. En nu we het toch over het eten hebben: de lokale keuken met verrukkelijke streekproducten en succulente wijnen is om duimen en vingers bij af te likken!
Geen tijd te verliezen dus: op naar het zuiden!

Camping aan de kust

Valras-Plage ligt aan de Middellandse Zee en dus staat een verblijf hier garant voor een vakantie bij het water.
Wie van watersporten of strandvissen houdt, voelt zich hier de koning te rijk. In tegenstelling tot vele andere badplaatsen is Valras erin geslaagd om zijn ruige, natuurlijke kusten te bewaren. Wandelaars zijn dan ook vol lof! Van op uw 4/5-sterrencamping hebt u rechtstreeks toegang tot het strand. Zin om heerlijk te relaxen en op het strand van de zon te genieten? Ga gewoon uw gang … daar hebt u toch vakantie voor!

Zwemparadijs Valras-Plage

Op naar het zwembad tijdens de vakantie in Valras-Plage!
Geniet van de grote zwembaden in onze aquaparken om samen met de hele familie te zwemmen en plezier te maken.
Het kleine grut vermaakt zich uitstekend in het peuterbad en heeft het grootste plezier op de glijbanen, terwijl de oudere generatie de jacuzzi® of de wellness opzoekt om lekker te relaxen. Bij Sandaya doen we er alles aan om het u naar de zin te maken tijdens uw vakantie. We hebben onze aquaparken dan ook zo gebouwd dat u zich er … als een vis in het water voelt.
Wil u lekker luieren in de zon of helemaal uit de bol gaan op het ritme van de pool party? In onze aquaparken wordt u op uw wenken bediend!

Onze campings in de buurt

Vendres Plage | Languedoc
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten
Vendres Plage | Languedoc
Beschikbaar van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Andere beschikbare datums van ${ beginDate } tot ${ endDate }
Reservering niet beschikbaar
Vanaf ${ price }€ voor ${ nights } nachten