Kinder-entertainment

Voor veel plezier tijdens de kampeervakantie

Voor een succesvolle vakantie

In de 4 en 5 sterren campings Sandaya is er een grote keuze aan entertainment voorzien. Ontdek de activiteiten waar uw kinderen volop van zullen genieten.

De kids, junioren en tiener clubs

De clubs voor kinderen van 5 tot 12 jaar zullen het favoriete trefpunt voor uw kinderen zijn. Recreatieve en sportieve activiteiten onder begeleiding van onze entertainers staan op het programma tijdens uw vakantie: spelletjes, schattenjacht, circus activiteiten, shows en sporttoernooien. Voor ieder wat wils met de campings Sandaya. En ook voor tieners ... geen paniek, de tiener clubs van Rivièra d'Azur en Les Tamaris staan ter beschikking voor de 13 tot 17 jarigen. Veel plezier gegarandeerd.

Speeltuinen en waterspelletjes

Binnen de 4 en 5 sterren campings Sandaya, ontdek de speeltuinen welke gereserveerd zijn voor uw kinderen: glijbanen, schommels, opblaasbare installaties, enz. De speeltuinen zullen uw kinderen verrukken.
Tal van waterspelletjes ontdekt u in de zwemparadijzen van uw campings, zoals die van de campings Le Plein Air des Chenes, Les Vagues of Les 2 Fontaines.

Activiteiten voor iedereen

Omdat vakantie ook fysiek actief zijn betekent, bieden wij tal van activiteiten, aangepast aan uw kinderen. Boomklimmen en muurklimmen op de camping La Côte de Nacre in Normandië, boogschieten op de camping Douce Quiétude in de Var, bowlen op de camping Cypsela Resort in Spanje, etc. Uw kinderen hebben ook de mogelijkheid om zich uit te leven op de sportvelden van de campings of een partijtje tafeltennis te spelen met vrienden.
De campings Sandaya is synoniem voor het hele seizoen kinder-entertainment .