Camping Zoutpannen: reserveer uw verblijf

De zoutpannen, uw ideale vakantiebestemming!

De zoutpannen zijn een uitzonderlijk stukje erfgoed die u absoluut moet bezoeken als u de ziel van de archipel in de Charente wilt doorgronden. Het oogsten van zout en de waardevolle fleur de sel is sinds de 15e eeuw een traditie op het eiland, die een hoogtepunt kende in de 19e eeuw. Wacht niet langer om alle geheimen van dit bijzondere beroep te ontdekken! 

Bij uw Sandaya-camping krijgt u het beste van het Île de Ré op een dienblaadje aangeboden. Dankzij de ideale ligging tussen de zoutpannen en de oceaan kunt u eenvoudig het hele eiland en de bezienswaardigheden ervan bezoeken. En tijdens uw rustdagen zult u moeiteloos iets te doen vinden! Aquapark, gratis kinderclubs, sportterreinen en nog veel meer staan tot uw beschikking.

Bezoek de zoutpannen met de hele familie

Een rondleiding met gids door het ecomuseum van de zoutpannen in Loix, met de hele familie, is een goede manier om alles te weten te komen over de productie van het witte goud. Van de gereedschappen die voor de productie en de oogst worden gebruikt en de geschiedenis van deze eeuwenoude activiteit zullen geen geheimen meer voor u hebben. En, wie weet, misschien geeft dat uw kleine kampeerders wel ideeën voor hun toekomst! 

Na dit verhelderende bezoek komt u langs de winkel om een zilt souvenir mee te nemen van uw bezoek aan het Île de Ré om de smaak van uw gerechten te versterken. Zo heeft u het Île de Ré altijd binnen handbereik.  

Bezoek de zoutpannen met z’n tweetjes

Voor (verliefde) natuurliefhebbers is een fietstocht door de zoutpannen een ideale gedeelde activiteit. De zoutpannen onthullen hun geheimen op het ritme van de trappers. Langs uw route komt u karaktervolle kleine restaurantjes tegen voor een romantische maaltijd met z’n tweeën. 

Profiteer van uw fietstocht om door te rijden naar de zandstranden van het Île de Ré, aan de oceaan.  Ga daar comfortabel zitten om de zonsondergang te bewonderen, knus in de armen van uw wederhelft. Dat is nou echte romantiek made in Île de Ré.

Camping Zoutpannen: onze tips voor een geslaagd verblijf

In het nationale natuurreservaat Lilleau des Niges, midden in de zoutpannen, komen vele trek- en standvogels overwinteren en nestelen. Ideaal voor een leuk dagje uit met de hele familie!

Na het bezoek aan de zoutpannen is het tijd voor zwemmen en zonnebaden op het strand. Een verfrissende, weldadige tussenstop voor het lichaam en de geest!

Een bord oesters met wat fleur de sel en een glas wijn uit de Charente: een typische maaltijd van het Île de Ré waar uw smaakpapillen geen nee tegen zullen zeggen!

Als sport uw ding is, maakt u zich klaar om de oceaan te bedwingen met de uitrusting van uw keuze. Boot, surfplank of stand-up paddle, laat de adrenaline maar stromen!

Camping Zoutpannen, reserveer uw verblijf!

Nieuw!
Bois-Plage-en-Ré | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Just-Luzac | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!