Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Aloha

Op camping Aloha verveelt u zich geen seconde! Het activiteitenaanbod is dan ook erg groot. Yoga op het strand, fietsen, stand-up paddle of petanque: stuk voor stuk buitenactiviteiten waarmee de hele familie aan zijn trekken komt. In de omgeving wachten u bovendien spannende en unieke ervaringen. Paintball, paardrijden of een boomklimpark: waarmee kunnen we u verleiden?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping Aloha

Tijdens de vakantie zoeken de jongste campinggasten maar wat graag elkaars gezelschap op. De kinderclubs zijn dan ook een geschenk uit de hemel voor het jonge volkje én hun ouders. U begrijpt meteen waarom: de kids maken massa’s nieuwe vriendjes, kunnen hun creativiteit botvieren met diverse knutselactiviteiten, vermaken zich in de speelzalen en gaan uit de bol in de minidisco met Koolaya, onze grappige mascotte. En dat allemaal onder het toeziend oog van gemotiveerde en gekwalificeerde animatoren!

Mascotte Sandaya
babies-club
Club Babies : 0-4 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Er staat geen leeftijd op genieten van een campingvakantie! In de Babies Club van camping kunnen uw kleine ukken terecht in een overdekte speelruimte met een massa aangepast speelgoed voor de leeftijdsgroep van 0 tot 4 jaar en onder toezicht van de ouders. Wedden dat uw baby in de wolken is met dit stukje paradijs?

kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Aloha" op foto's

Een activiteitenprogramma dat iedereen op zijn wenken bedient

Op camping Aloha geniet u, komt u tot rust en vindt u weer aansluiting bij de natuur. Het strand, de zwembaden en de paden langs het meer worden uw favoriete plekjes tijdens een verkwikkend verblijf onder de mediterrane zon. De Hérault heeft voor u een uitgebreid aanbod van uiteenlopende activiteiten in petto: wijnproeverijen, kanotochten in de bergkloven, wandelingen door de bergen … De mooiste hoekjes van de streek hebben weldra geen geheimen meer voor u!

Ontdek de animaties van camping "Aloha" op foto's

Diensten en winkels op camping Aloha

Om u een 100% relaxte vakantie te garanderen, beschikt Aloha over een uitgebreid dienstenaanbod. In de fitnessruimte blijft u tijdens uw hele verblijf in vorm, dankzij de kruidenier en de bakkerij ontbreekt het u aan niets en de 3 restaurants zorgen voor voldoende afwisseling! Wilt u eropuit? Op dan naar de fietsverhuurdienst. Dankzij de wifiverbinding vindt u bovendien de mooiste plekjes in de omgeving. Sandaya gaat overal met u mee!

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "Aloha" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Dansles
Fitness terrein
Voetbal
Petanque
Pingpong
Speelzaal
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Kruidenier / Superette
Ijskraam / Wafels / Pannenkoeken
Wasruimte
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Paddle 1 km