Do You Days: Tot 20%* korting op uw volgende vakantie! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping Aloha

Op camping Aloha verveelt u zich geen seconde! Het activiteitenaanbod is dan ook erg groot. Yoga op het strand, fietsen, stand-up paddle of petanque: stuk voor stuk buitenactiviteiten waarmee de hele familie aan zijn trekken komt. In de omgeving wachten u bovendien spannende en unieke ervaringen. Paintball, paardrijden of een boomklimpark: waarmee kunnen we u verleiden?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping Aloha

Tijdens de vakantie zoeken de jongste campinggasten maar wat graag elkaars gezelschap op. De kinderclubs zijn dan ook een geschenk uit de hemel voor het jonge volkje én hun ouders. U begrijpt meteen waarom: de kids maken massa’s nieuwe vriendjes, kunnen hun creativiteit botvieren met diverse knutselactiviteiten, vermaken zich in de speelzalen en gaan uit de bol in de minidisco met Koolaya, onze grappige mascotte. En dat allemaal onder het toeziend oog van gemotiveerde en gekwalificeerde animatoren!

Mascotte Sandaya
babies-club
Club Babies : 0-4 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De liefde voor het campingleven wordt bij Aloha met de paplepel ingegoten in de Babies Club! Onder toezicht van hun ouders krijgen de kleine ukken alles wat ze nodig hebben om hun ontwikkeling te stimuleren: een ballenbak, een speelkleed en diverse leuke speelhoekjes. Hun eerste campingvakantie wordt beslist onvergetelijk!

Babycircusruimte onder verantwoordelijkheid van de ouders.

kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

In de Kids Club ontdekken uw hartendiefjes voor het eerst de camping. De hele zomer lang gaat al hun energie naar de talloze activiteiten die de animatoren speciaal voor hen bedacht hebben. Hier kunnen ze de rest van het jaar niet meer over zwijgen!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Met hun nieuwe vrienden die van overal komen, wagen onze Juniors zich aan allerlei nieuwe activiteiten. Als ze even niet op een boei van de glijbaan zoeven, zijn ze zoet met knutselen, olympiades, sportieve spelletjes … Ze willen haast niet meer naar huis!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Hoogseizoen | Gratis

Stel uw tieners alvast gerust: ze gaan zich niet vervelen op camping Aloha. Ter plaatse kunnen ze zich uitleven op de multisportterreinen, deelnemen aan sportwedstrijden die hun competitiegeest triggeren en diverse activiteiten ontdekken die de gekwalificeerde animatoren bedacht hebben. En willen ze er graag eens op uit? Een middag op het nabijgelegen strand of een uitstapje met de vrienden weet hen vast te bekoren!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Aloha" op foto's

Een activiteitenprogramma dat iedereen op zijn wenken bedient

Op camping Aloha geniet u, komt u tot rust en vindt u weer aansluiting bij de natuur. Het strand, de zwembaden en de paden langs het meer worden uw favoriete plekjes tijdens een verkwikkend verblijf onder de mediterrane zon. De Hérault heeft voor u een uitgebreid aanbod van uiteenlopende activiteiten in petto: wijnproeverijen, kanotochten in de bergkloven, wandelingen door de bergen … De mooiste hoekjes van de streek hebben weldra geen geheimen meer voor u!

Ontdek de animaties van camping "Aloha" op foto's

Diensten en winkels op camping Aloha

Om u een 100% relaxte vakantie te garanderen, beschikt Aloha over een uitgebreid dienstenaanbod. In de fitnessruimte blijft u tijdens uw hele verblijf in vorm, dankzij de kruidenier en de bakkerij ontbreekt het u aan niets en de 3 restaurants zorgen voor voldoende afwisseling! Wilt u eropuit? Op dan naar de fietsverhuurdienst. Dankzij de wifiverbinding vindt u bovendien de mooiste plekjes in de omgeving. Sandaya gaat overal met u mee!

Ontdek de diensten van camping "Aloha" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Dansles
Fitness terrein
Voetbal
Petanque
Pingpong
Speelzaal
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Kruidenier / Superette
Ijskraam / Wafels / Pannenkoeken
Wasruimte
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Paddle 1 km