NEW: Ontdek onze nieuwe 5* residentie Eden aan de Côte d'Azur Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Aloha

Aan waterpret is op camping Aloha beslist geen gebrek! Een duikwedstrijd in het verwarmde zwembad, naar hartenlust op een boei van de glijbaan zoeven, een verfrissende duik in de Middellandse Zee of lekker relaxen in de bubbelbaden: iedereen vindt hier zijn gading. Op elk moment van de dag!

Optie Vrijheid: gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst! Zie voorwaarden

20_MG_8859.jpg
Camping Aloha: watersportactiviteiten te kust en te keur!

Naar zee of naar het zwembad? Op camping Aloha kan het allebei! Een pad voert de onvoorwaardelijke fans van de Middellandse Zee naar de eindeloze witte zandstranden van de Hérault. Blijft u liever op de camping? Puik idee, want zo kunt u de bubbelbaden en de hydromassagestralen ontdekken, terwijl uw oogappels onvermoeibaar van de glijbaan met boeien, de pentagliss of zelfs van de aquaglijbaan zoeven.

Relaxatiezone voor de ouders

Terwijl de kids zich opperbest vermaken op de glijbanen, kunnen mam en pap lekker ontspannen en baantjes trekken in het zwembad dat voorbehouden is voor volwassenen. Het binnenzwembad is dan weer ‘the place to be’ voor wie zich door de stroming wil laten meevoeren of bij elk weer van de bubbelbad wil genieten. Wie tot slot graag de sfeer van een Hawaïaans strand opsnuift, moet naar de lagune: het is de ideale plek om te zonnebaden onder de palmbomen!

De zee op een boogscheut van uw stacaravan

Trek uw schoenen aan, steek de camping over en daar ligt ze al op u te wachten: de Middellandse Zee! Om te zonnebaden of plezier te maken is er geen betere plek te vinden. Wat staat er op het programma? Stand-up paddle, kanoën, kajakken, funband … Voor elk uitstapje weer wat anders!

Ontdek het aquapark van camping "Aloha" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Waterspeeltuin
Bubbelbad
Baantjesbad
Massagestralen
Zee
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Glijbanen met band
Do you Splash? Alleen zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.