Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Baia Blu La Tortuga

Op camping Baia Blu La Tortuga op Sardinië doet u precies waar u zin in hebt! Terwijl uw kroost zich in de gratis miniclub met tal van nieuwe activiteiten uitleeft, geniet u van de sportvelden, gaat u op zeilles, slaat u een balletje op de tennisbaan of maakt u gebruik van onze diensten en handelszaken die allemaal binnen handbereik zijn. Zo beleeft u een topvakantie onder de zon van Aglientu! 

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Gratis kinderclub op camping Baia Blu La Tortuga in Sardinië

Een omgeving als die van Vignola Mare in Aglientu zet de fantasie van de kids meteen aan het werk. Zullen ze als een echte piraat de zeven zeeën gaan trotseren? Of als kleine Robinsons de mysteries van hun vakantie-eiland ontsluieren? Op camping Baia Blu La Tortuga in Sardinië kunnen uw kleine rakkers hun verbeelding de vrije loop laten en beleven ze elke dag weer een spannend avontuur. Samen met onze professionele animatoren en hun nieuwe vriendjes genieten ze met volle teugen van een buitengewone vakantie aan zee!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Baia Blu La Tortuga" op foto's

Een vakantie boordevol activiteiten op camping La Tortuga

Houdt u van watersporten of fitnessen, gaat u graag op avontuur in de natuur of verkiest u dolce far niente in de zon? Op camping Baia Blu La Tortuga vindt u beslist uw gading! Sardinië nodigt u elke dag opnieuw uit om op verkenning te gaan en te relaxen. Profiteer van uw zonovergoten vakantie op dit Italiaanse eiland om op het domein van de camping of in de omgeving tal van nieuwe avonturen te beleven, zowel op het vasteland als op het water. Sardinië garandeert u een vakantie vol afwisseling en amusement!

Ontdek de animaties van camping "Baia Blu La Tortuga" op foto's

Diensten- en winkelaanbod van uw camping in Sardinië

Geniet deze zomer van een zorgeloze vakantie op camping Baia Blu La Tortuga. Ter plaatse kunt u op een uitgebreid aanbod van kwaliteitsdiensten rekenen. U wordt op uw wenken bediend en kunt dus in alle rust van uw verblijf genieten. Zin in een hapje? Een auto, een fiets of campingmateriaal huren? Een praktische vraag of trek in wat lekkers? Alles is hier aanwezig om u het leven zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kunt u zich concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van uw vakantie aan de Middellandse Zee!

Ontdek de diensten van camping "Baia Blu La Tortuga" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Beachvolley
Dansles
Zeilles
Fitness
Kitesurf
Pingpong
Duiken
Tennis
Boogschietles
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bakkerij
Geldautomaat
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van fietsen
Huurauto's
Verhuur van scooters
Loospunt voor campers
Restaurant
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi