Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Ontdek Sardinië, een authentieke Italiaanse parel

Een ongerept landschap waarin de natuur heer en meester is, omgeven door het mooiste blauw van de Middellandse Zee: dat is Sardinië. De betoverende pracht van de zee verleent het eiland een ongeëvenaarde schoonheid. Verken vanaf het strand van Vignola, dat tegenover de camping ligt, de vele parels van Gallura, een regio vol stranden met kristalhelder water en kleurrijke dorpen. Maak kennis met de mysterieuze ‘nuraghi’, fascinerende stenen forten die van de 4000 jaar oude geschiedenis van het eiland getuigen, en geniet van ‘la dolce vita’ op uw sterrencamping. Uw vakantie op camping Baia Blu La Tortuga belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Wilt u er met de ferry naartoe? De havens van Olbia, Golfo Aranci en Porto Torres bevinden zich alle drie op een uurtje rijden van camping Baia Blu La Tortuga. Volg gewoon de borden naar ‘Vignola Mare’.

De camping en zijn omgeving

Sardinië verrast met een verbluffende diversiteit aan betoverende landschappen, van de Costa Paradiso tot de Costa Smeralda. Hebt u genoten van het strand bij de camping waar de beroemde Aragonese toren over de turkooisblauwe zee uitkijkt, trek er dan op uit om de mooiste uitzichtpunten van het eiland te ontdekken: boven op de kliffen die hoog boven de zee uittorenen of op het middeleeuwse plein van een van de hooggelegen bergdorpen. Bezoek ook het sublieme Nationaal Park van de Maddalena-archipel met zijn 7 paradijselijke eilandjes. Een absolute must voor al wie naar Sardinië reist!

Praktische info

Pineta di Vignola Mare
07020 Aglientu - Italië
+33 (0)4 11 32 90 00 Station : Tempio Pausinia Luchthaven : Olbia Tempio Auto : Zie reisroute
Aglientu
Stad

Zet deze zomer koers naar Aglientu in het noorden van Sardinië en ontdek samen met uw familie de authentieke charme van de regio Gallura. Uw...

Meer informatie
Huuraccommodaties Ontdekken