Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weten?
Ik zoek
van
Begin Einde

Blijf in conditie tijdens uw vakantie op camping Blue Bayou!

Maak van uw vakantie aan de Middellandse Zee gebruik om nieuwe activiteiten uit te proberen. Samen met vrienden of onder leiding van onze professionele teams ontdekt u op camping Blue Bayou in Vendres-Plage hoe leuk het is om te sporten op het water of in de schaduw van de pijnbomen. Relaxt, ludiek of dynamisch: kies de sport die bij uw vakantieritme past en blijf in conditie!

Maak gebruik van ons activiteitenaanbod in Vendres-Plage

Petanquebanen

Bent u gek op petanque, dan kunt u uw favoriete behendigheidssport op de petanquebaan van camping Blue Bayou beoefenen. Uitleenmateriaal beschikbaar. Vraag ernaar bij de campingreceptie.

Aquagymlessen

Pik een aquagymles onder leiding van onze teams mee en geniet ten volle van het aquapark. Perfect om in conditie te blijven!

Waterpolo

Maak kennis met deze teamsport tijdens de waterpolo-lessen die onze professionele teams geven. Sporten en genieten van het water: een winnende combinatie voor wie de hele zomer in vorm wil blijven.

Tennisbaan

Zin in een groot tennistoernooi met de hele familie? Of wil u uw backhand oefenen? Geniet op de tennisbaan van de camping van de zachte zomeravonden!

Multisportterrein

Kies een sport uit en stel uw team samen! Liefhebbers van basketbal, handbal of voetbal kunnen zich helemaal uitleven op het multisportterrein dat tot hun beschikking staat.

Activiteiten buiten de camping

Treintje van Valras-Plage

Ontdek samen met de hele familie ons vakantiedorp en zijn geschiedenis aan boord van het kusttreintje!

Boomklimparcours

Ontdek 1500 m² ludieke en sportieve parcoursen met klimnetten en houten hutten en beleef een avontuurlijke vakantiedag in Vendres-Plage! Toegang vanaf 3 jaar.

Duiken

Maak gebruik van uw vakantie aan de kust van de Languedoc om u aan een duikdoop te wagen. Een uitgelezen kans om de onderwaterwereld in de golf van Lion te verkennen!

Jetski

Zoef over de golven van Vendres-Plage op slechts enkele minuten van uw camping aan boord van een supersnelle jetski!

Ontdek camping "Blue Bayou" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken