Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping Blue Bayou

Camping Blue Bayou in Vendres-Plage wil het campinggasten van elke leeftijd naar de zin maken en verdeelde zijn aquapark in twee zones. De zen-zone met relaxatiezwembad en zonneterras is exclusief voor volwassenen bestemd, terwijl u met de hele familie plezier kunt maken in het zwemparadijs met zwembaden, waterstralen, pentaglissen en een glijbaan. Waar gaat u het eerst op af? 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Klaar voor een frisse duik in het aquapark op camping Blue Bayou?

Neem een duik in het turkooisblauwe water van onze aquaparken in Vendres-Plage! Onder de stralende zon van de Languedoc-Roussillon vindt u verkoeling in het lagune-zwembad, op de glijbanen of onder de waterstralen van het zwemparadijs voor de hele familie. Bent u toe aan rust en wilt u wat tijd voor uzelf? Op dan naar het zen-zwembad met zonneterras, exclusief voor mam en pap. Zo is iedereen gelukkig op 5-sterrencamping Blue Bayou! 

Aquazone voor iedereen

Het grote aquapark van de camping heet klein en groot welkom om zich uit te leven: van de glijbanen zoeven, een les aquabike, een zwemsessie, verstoppertje spelen in de Aqua Jump … Er wachten u heerlijke dagen boordevol waterpret!

Zen-aquazone

Wilt u zich helemaal onderdompelen in een relaxte sfeer, dan moet u in het zen-aquapark zijn dat exclusief voorbehouden is voor volwassenen. Rust verzekerd dus! Op het zonneterras bij het zwembad kunt u heerlijk zonnebaden of lezen.

Directe toegang tot het strand

Vanaf de camping is het slechts 10 minuten lopen naar het lange strand van Vendres. En dan duikt u heerlijk in het turquoise water van de Middellandse Zee!

Ontdek het aquapark van camping "Blue Bayou" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Blue Bayou" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Waterspeeltuin
Aqua Jump (waterspeeltuin in hout)
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Zen zwembad (voorbehouden voor volwassenen)
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt
Zwemmen Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Zee 900 m