Sandaya First : tot -20%* vóór 31/12/2018! Meer weter?

Blauw, blauw, blauw … camping Blue Bayou aan de Middellandse Zee

Uw 5-sterrencamping in Vendres-Plage

Familiecamping Blue Bayou met zijn schitterende infrastructuur heet u deze zomer welkom in Vendres-Plage, halfweg tussen Cap d’Agde en Narbonne.

In een exclusieve setting op slechts 450 m van het strand geniet u van een onvergetelijke vakantie aan zee in de Languedoc-Roussillon.

Praktische info

Open van 12 april tot 15 september 2019 339 huuraccommodaties en 141 kampeerplaatsen Zie de plattegrond Vendres-Plage Ouest
34350 Vendres Plage
- Frankrijk
+33 (0)4 67 37 41 97
plage
Op 450 meter van het strand
toboggan-aquatique
Aquapark van 1.300 m² met glijbanen
ilot-robinson
PREMIUM huuraccommodaties ‘Beach Garden’ en ‘Eden Family’
club-enfant
Gratis Kids, Juniors & Teens Clubs

Uw aquapark met blauwe lagunes in Vendres-Plage

Glijbanen, zwembaden, cascades … u beleeft uren dolle pret in het aquapark van Vendres-Plage in de buurt van Montpellier. In de Aqua Soft-zone is het heerlijk relaxen op de zonnebedden onder de stralende zon van de Languedoc-Roussillon. Mag het voor u wat avontuurlijker, dan zijn de waterstralen van de Aqua Jump vast helemaal uw ding.

Activiteiten en animatie: voor elk wat wils

Kinderen en tieners

Spelletjes, creatieve activiteiten, thema-avonden: de Clubs van Sandaya zorgen ervoor dat iedereen met fantastische vakantie-herinneringen huiswaarts keert!

Ontdekken

Sport en activiteiten

Zin in een actieve zomer? Ontdek onze sportinfrastructuur en onze activiteiten onder begeleiding van professionele animatoren.

Ontdekken

Wellness

Ontdek de geneugten van de WELLNESS, geniet van een relaxerende verzorging, kom tot rust in de Jacuzzi®… Op de Sandaya-camping schakelt u in zen-modus!

Ontdekken

Diensten en winkels op de camping

Zie alle diensten

Vakantie in Vendres-Plage: dit is nog maar het begin!

Verken de wijngaarden, het blauwe water en de kust van de Languedoc en beleef dag na dag ‘la dolce vita’ aan de Middellandse Zee op uw vakantie in Vendres-Plage.

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken