Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Blue Bayou in Vendres-Plage

Waterspelen, sporttoernooien, nieuwe vrienden … kinderen krijgen op camping Blue Bayou geen kans om zich te vervelen! Onze animatoren verwelkomen hen de hele zomer in de gratis Kids, Juniors en Teens Clubs voor gratis activiteiten overdag. De hele dag valt er voor iedereen wat leuks te beleven. Als het aan de kinderen lag, vierden ze elk jaar vakantie in de Languedoc-Roussillon!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Speelgoed voor de allerkleinsten, creatieve en sportieve activiteiten … de eindeloze verbeelding van uw kleine ukken krijgt een extra boost in de Kids Club op camping Blue Bayou! Ideaal voor 5/7-jarigen en al hun vriendjes.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook 8/12-jarigen worden in Vendres-Plage op hun wenken bediend! Onder leiding van onze professionele animatoren wagen ze zich met hun vrienden aan diverse activiteiten in de Juniors Club: toernooien in de open lucht, opvoeringen, dansen … Maar we verklappen natuurlijk niet alles!

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Deze zomer krijgen uw tieners echt de ruimte die ze nodig hebben! De Teens Club op camping Blue Bayou heeft voor hen een mooi programma in petto om samen met vrienden van te genieten: sporten, diverse activiteiten, en lekker uit de bol gaan aan zee!

Mascotte Sandaya

Tal van activiteiten voor kinderen op camping Blue Bayou

Lucky Jump

Kleine avonturiertjes zijn vast niet weg te slaan bij de Lucky Jump, een houten speeltuig om op te klimmen en vrolijk weer van af te springen. Pret verzekerd! In alle veiligheid bovendien …

Speelweiden

Het kleine grut kan zich in alle vrijheid uitleven op één van de speelweiden op de camping: klimnetten, glijbanen evenwichtsbalken … Dit is de ideale plek om nieuwe vrienden te maken!

Springkasteel

Klaar om de hele dag vrolijk rond te stuiteren in Koolaya Land? De kinderen op camping Blue Bayou zijn helemaal weg van onze opblaasstructuur. Waar wacht u nog op om uw kans te wagen?

Ponyclub

Iedereen in het zadel! Kinderen kunnen hun passie voor pony’s en paarden ten volle beleven (of ontdekken!) op onze ponyclub die bij de Franse ruitersportfederatie aangesloten is.

Ontdek camping "Blue Bayou" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums