Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animatie en diensten op camping CARNAC

Op campingvakantie bij Sandaya in Bretagne verveelt u zich geen moment dankzij de activiteiten en diensten die ter plaatse beschikbaar zijn. Aquapark met glijbanen, sporttoernooien, kinderclubs … : zowel kleine als grote campinggasten zien hier al hun wensen in vervulling gaan en ontdekken zelfs nieuwe passies!

Wi-Fi info: we zijn momenteel bezig met het installeren van het Wi-Fi netwerk op de camping. We kunnen niet garanderen dat het netwerk operationeel zal zijn bij de opening van de camping, maar we verzekeren u dat we er alles aan doen om u de best mogelijke Wi-Fi-service te bieden tijdens uw verblijf.

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs op camping Carnac

Het geluk van uw kroost is voor ons dé prioriteit. Daarom wordt het programma voor onze gratis kinderclubs met veel zorg voorbereid door onze gekwalificeerde animatoren. Zij bedenken voor elke leeftijdsgroep creatieve en ludieke activiteiten en organiseren ook een minidisco voor de kleinsten en verduiveld leuke avonden voor wie al wat ouder is! 

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Carnac" op foto's

Geniet met volle teugen van de activiteiten en de animatie op camping Carnac

We zeggen het telkens weer, maar op een Sandaya-camping ontbreekt het nooit aan activiteiten. Dat geldt zeker voor camping Carnac. De diverse dagactiviteiten, sporttoernooien, thema-avonden en avondvoorstellingen garanderen u een tjokvol vakantieprogramma boordevol afwisseling. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele activiteiten die in de omgeving aangeboden worden!

Ontdek de animaties van camping "Carnac" op foto's

Diensten en winkels op camping Carnac

Hoe het zit met het dienstenaanbod op de camping? Onze snackbar stilt de kleine trek, in de bar kunt u terecht voor een koel drankje, de minisupermarkt helpt u uit de nood (zo hoeft u niet om de haverklap naar de supermarkt te rennen), en tot slot hebben we een verhuurservice voor fietsen en planchas. We doen er bij Sandaya alles aan om het u helemaal naar de zin te maken!

Ontdek onze diensten à la carte

De Carnavette-shuttledienst

Van 6 juli tot 1 september zorgt de stad Carnac voor openbaar vervoer tussen alle toeristische trekpleisters en de camping. Het stadscentrum, het casino, het toeristenbureau, de stranden … zo kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf zonder uw auto te hoeven gebruiken.

De Carnavette rijdt 7 dagen/week om het de vakantiegangers zo aangenaam mogelijk te maken.

Ontdek de diensten van camping "Carnac" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Minidisco
Minigolf
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
Tennis
Multisportterrein
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Verkooppunt van brood
Kruidenier / Superette
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Shuttle tussen de camping en het strand
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Touwenparcours 9 km
Surfles