Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemparadijs van camping L’Anse du Brick

Op camping L’Anse du Brick genieten de gasten op heel wat manieren van de waterpret. Ontdek het zelf in het aquapark van uw Sandaya-camping waar u een zalige ervaring wacht: verwarmd en overdekt zwembad, bubbelbaden, glijbaan, peuterbad, de zee vlakbij … Kiezen wordt nog het moeilijkst van al! Al hoeft dat ook niet per se. U bent per slot van rekening op vakantie, toch?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_2022_Sandaya_Anse_du_Brick_infrastructures_229.jpg
Waterpret: voor elk wat wils

Op campingvakantie bij Sandaya komen waterratten volop aan hun trekken. Mooi weer of slecht weer: het maakt niet uit! In het overdekte en verwarmde zwembad kunt u in elk seizoen terecht. Kleine zwemmertjes hebben hun eigen zone: in het peuterbad kunnen zij in alle veiligheid in het rond plonsen, terwijl grote broer en zus gillend van plezier van de glijbaan zoeven. Dolle pret verzekerd! 

De jongelui hebben in het aquapark de tijd van hun leven, maar ook de volwassenen voelen zich er de koning te rijk in hun eigen relaxatiezone. Bubbelbaden, massagestralen, hydromassagewaterval … Ideaal om lichaam en geest weer perfect in harmonie te krijgen. En de kers op de taart: de voetgangersbrug naar het strand van L’Anse du Brick. U bent er zo!

Het strand van L’Anse du Brick: 200 meter verderop

Een aquapark is super, maar vanaf de camping rechtstreeks toegang hebben tot de zee is helemaal te mooi om waar te zijn! U staat in een oogwenk op het strand van L’Anse du Brick. Vlij u neer op uw handdoek en geniet van het moment: pure zaligheid!

Ontdek het zwemparadijs van camping "L'Anse du Brick" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de zee
Bubbelbad
Waterval
Overdekte waterspeeltuin
Massagestralen
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.