Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Maupertus-sur-Mer

Welkom in Maupertus-sur-Mer, een mooie badplaats waar het heerlijk toeven is. De zeewind die door uw haren strijkt, gezonde lucht die uw longen vult, magnifieke natuurlandschappen waarin ontelbare tinten blauw en groen zich vermengen, een relaxte levensstijl: u vindt het allemaal in dit paradijselijke hoekje van de Cotentin. Best verleidelijk, niet? Twijfel niet langer en ga ervoor!

Camping Maupertus-sur-Mer, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Maupertus-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Saint-Aubin-sur-Mer | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Genêts | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Maupertus-sur-Mer, uw ideale vakantiebestemming!

Ver van de drukte van de stad biedt Maupertus-sur-Mer u een welkome, relaxte pauze aan. U hoeft er maar aan één ding te denken: genieten van het moment, samen met uw familie, onder vrienden of met uw geliefde. Hoe u de Cotentin en de rest van Normandië verkent, beslist u zelf: op de fiets, te voet of te paard. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel op het land als op de blauwe zee.

In dit rustgevende kader voelt uw Sandaya-camping als een echte tweede thuis dankzij het comfort van zijn traditionele of originele accommodaties. Van stacaravans over lodge-tenten tot kampeerplaatsen: hier vindt iedereen zijn gading. Ook op het vlak van diensten en infrastructuur werd niets aan het toeval overgelaten: jong en oud is in zijn nopjes met het verwarmde zwembad, de gratis kinderclubs en de speelweide. Dat bedoelen we dus bij Sandaya met een zorgeloze campingvakantie! 

Bezoek Maupertus-sur-Mer met de hele familie

In de Cotentin wachten uw kleine rakkers duizend-en-één ludieke en sportieve avonturen! Begin met een bezoek aan het planetarium Ludiver. Uw youngsters kijken hun ogen uit terwijl ze alles te weten komen over de ruimte. Zodra iedereen weer met beide voeten op de grond staat, is het tijd voor een bezoek aan Forest Adventure, een attractiepark met touwenparcours waar iedereen zich op zijn eigen niveau Tarzan of Jane kan wanen! 

Nog een uitje waar de hele familie in de wolken mee is: een dag in het dierenpark Saint-Martin. Op het 15 hectare grote domein wonen heel wat wilde dieren zoals vogels, apen, wasberen, wolven en dromedarissen. Uw kleine campinggenoten maken een heuse reis rond de wereld ... in Normandië! 

Bezoek Maupertus-sur-Mer met z'n tweetjes

Met zijn architecturaal erfgoed en zijn groene landschappen is de Cotentin een uitgelezen bestemming voor romantici. En wie romantiek zegt, zegt … kastelen natuurlijk! Verliefde stellen vinden het heerlijk kuieren door de tuin van het kasteel van Carneville in de schaduw van het 17e-eeuwse landhuis. Is dit Frankrijk of bent u in een roman van Jane Austen verzeild? Ergens tussenin lijkt het … 

Van al dat wandelen op zo’n mooie plek krijgt een mens wel honger. Gelukkig staan de Cotentin en Normandië bekend om hun gastronomie en voortreffelijke terroirproducten! Er is voor elk wat wils: cider, kaasbrioche, zeevruchten …  Het water loopt u in de mond en uw smaakpapillen juichen bij elke hap: aan tafel, jongens!

Camping Maupertus-sur-Mer: onze tips voor een geslaagd verblijf

Bezoek in La Hougue de Vauban-toren, een staaltje van architecturaal vernuft beschermd door de Unesco, en ontdek ook het eiland Tatihou, zijn maritiem museum en zijn Vauban-toren (jawel, nog één)!

In Normandië hebben ze koeien … en geiten! Proef de heerlijke yoghurt en kazen op de geitenboerderij in de Vallée des Moulins: biologische topproducten!

Voor een adembenemend uitzicht over de kust van de Cotentin tot in Cherbourg moet u naar de kaap van de landtong van Le Brick: vergeet uw fototoestel niet!

Houdt u van golfen, oefen dan uw swing op de green van de golfclub in Fontenay-sur-Mer met zijn 18 holes pal aan de zee: dit idyllische kader zou zelfs de grote Tiger Woods jaloers maken!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!