Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping La Ribeyre

Vul uw longen met zuivere berglucht tijdens uw vakantie op camping La Ribeyre in de Auvergne! Moeder Natuur stelt u hier het mooiste sportveld ter beschikking dat u zich kunt voorstellen. Zin om met uw favoriete campinggenoten een initiatie beachvolley, tennis, stand-up paddle of kanovaren te volgen? Het dienstenaanbod en de winkels op de camping en in de onmiddellijke omgeving garanderen u een verblijf waarop u het dagenlang zonder auto kunt stellen! 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs van camping La Ribeyre

Uw kinderen barsten van de energie? Onze animatoren ook! Ze kunnen zich samen naar hartenlust uitleven in de gratis kinderclubs en genieten van het bevoorrechte natuurkader van onze 5-sterrencamping in de Auvergne. Op het programma: spelletjes, toernooien, workshops en tal van onvergetelijke avonturen met hun leeftijdgenootjes. Een mens zou haast zelf weer een kind willen zijn!

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Het programma van de Kids Club is op maat gemaakt om de creativiteit van uw kleine schatjes tussen 5 en 7 jaar te stimuleren en hun energie in goede banen te leiden met allerlei knutselactiviteiten en leuke spelletjes!

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Ook kinderen tussen 8 en 12 jaar worden verwend. Uw kleine vakantiegangers houden onuitwisbare herinneringen over van hun (eerste) vakantie dankzij de creatieve workshops, schattenjachten, sporttoernooien en minidisco met Koolaya.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Op vakantie gaan met het hele gezin is leuk, maar tieners hebben leeftijdsgenootjes nodig. De tienerclub wordt hun ontmoetingsplek om zichzelf beter te leren kennen, hun grenzen te verleggen, zich te vermaken en vrienden te maken.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "La Ribeyre" op foto's

Camping La Ribeyre: een paradijs voor buitenactiviteiten!

Aquagym, yoga, tennis, fitness, beachvolley … er is voor elk wat wils op camping La Ribeyre in de Auvergne! Dankzij het uitgebreide animatie- en activiteitenaanbod geniet u elke dag van uw favoriete bezigheid te midden van de buitengewone natuur. De camping is omringd door het massief van Sancy, een paradijs voor wie houdt van sporten in de natuur: wandelen, kanoën, mountainbiken, parapente … Leef u uit en geniet tegelijk van de unieke, weidse landschappen van de Puy-de-Dôme!

Ontdek de animaties van camping "La Ribeyre" op foto's

Steeds paraat: het dienstenaanbod van 5-sterrencamping La Ribeyre

Op uw Sandaya-camping in de Auvergne viert u zorgeloos vakantie. Van de ovenverse zoete broodjes ’s ochtends tot het gezellige diner in de snackbar-pizzeria van de camping ’s avonds: wij regelen het voor u. U kunt ter plaatse rekenen op wifi, een wasruimte, een bar, barbecuestellen die tot uw beschikking staan … Geen zin om boodschappen te doen? Geef uw bestelling door aan de Spar-supermarkt in Murol en alles wordt op de camping bezorgd!

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "La Ribeyre" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Badminton
Beachvolley
Kanoën/kajakken
Koolaya Land springkasteel
Dansles
Ruimte voor krachttraining
Fitness
Voetbal
Skelters met pedalen
Minidisco
Minigolf
Paddle
Petanque
Wandeltochten
Avondanimatie
Tennis
Yoga
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Wasruimte
Verhuur van elektrische fietsen
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Mountainbike / Freeride 1 km
Vissen 2.7 km
Quad 9 km
Canyoning/Rafting 20 km
Manege 20 km
Parapente 25 km
Diensten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bakkerij 2 km
Restaurant 2 km