Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark van camping La Ribeyre

Ga lekker relaxen in het bubbelbad terwijl de kids zich uitleven in de waterspeeltuin. Of houdt u van sporten? Op dan naar het overdekte en verwarmde zwembad om enkele baantjes te trekken! En voor wie zin heeft in een wedstrijdje, zijn er de waterglijbanen: wie zoeft het snelst naar beneden?

Voor een partijtje beachvolley of een stand-up paddle- of kanotocht tot slot gaat er niets boven het privémeer van de camping dat exclusief voor u gereserveerd is!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_RIB_Infrastructures_008.jpg
Een aquapark aan de voet van de vulkanen!

Het privémeer of liever de zwembaden? Op camping La Ribeyre in Murol is waterpret vaste prik dankzij het aquapark met overdekt en verwarmd zwembad, een waterval en glijbanen voor de kleinsten. Zoetwatermatrozen zijn in hun nopjes met het meer van de camping en het privéstrand. Het is dan ook een paradijs voor liefhebbers van beachvolley, stand-up paddle en kanovaren!

Zwemmen in het privémeer van de camping

Neem een duik in het privémeer op camping La Ribeyre! Deze meer dan 2 hectare grote waterplas in een bevoorrechte setting met een prachtig uitzicht op het kasteel van Murol nodigt uit tot een zwempartij in de vrije natuur. De hele familie geniet er van het aangelegde strand met beachvolley-terrein en watersportclub voor stand-up paddle- of kanotochten.

Zwemmen verboden voor onze vrienden de honden.

Het meer van Chambon voor nog meer waterpret!

Op 5 minuten van Sandaya-camping La Ribeyre ligt het uitgestrekte meer van Chambon, dé badplaats bij uitstek in het vulkaangebied van de Auvergne! Met zijn aangelegde en bewaakte strand, zijn aanbod aan watersportactiviteiten en zijn ruime keuze aan wandelroutes weet het meer van Chambon de hele familie te bekoren. Geniet er de hele zomer van!

Ontdek het aquapark van camping "La Ribeyre" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "La Ribeyre" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot het meer
Bubbelbad
Balneotherapie
Baantjesbad
Waterval
Lagune
Peuterbad
Zwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Wildwaterrivier
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
In de buurt
Zwemmen Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Meer 2.7 km