Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Le Ranolien

Van de gratis animatie in de kinderclubs tot de avondvoorstellingen op het grote podium: op camping Le Ranolien in Bretagne valt voor de hele familie altijd wel wat leuks te beleven! En om het plaatje helemaal compleet te maken, kunt u ook rekenen op een prachtig dienstenaanbod en een superieure infrastructuur. Uw verblijf in Ploumanac’h aan de Côte de Granit Rose wordt top! 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De gratis kinderclubs op camping Le Ranolien

Tijd voor spelletjes en animatie op 5-sterrencamping Le Ranolien! De kids hebben er het hele jaar naar uitgekeken en dus doen we er alles aan om er een onvergetelijke vakantie van te maken. We bieden uw kroost een programma op maat aan en verwennen hen met diverse activiteiten in een omgeving die tot hun verbeelding spreekt. Gratis miniclubs, speelweiden, avondanimatie, De kleine campinggenoten vallen van de ene verrassing in de andere...

 

Mascotte Sandaya
babies-club
Club Babies : 0-4 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Met peuterbaden, speeltuinen en speelgoed aangepast aan hun leeftijd, worden baby's als koningen ontvangen op camping Le Ranolien in Bretagne! Onder het toezicht van de ouders genieten ze met volle teugen van hun eerste vakantie in de Babies Club van de camping.

kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Tijdens hun eerste vakantie in Bretagne nemen de kids samen met hun nieuwe vriendjes deel aan tal van activiteiten. Op het programma: keien beschilderen, olympiades, minidisco …

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Na alweer een leuk uitstapje met mam en pap verzamelen de juniors om allerlei buitenspelletjes te spelen of hun volgende show op het podium van de camping voor te bereiden.

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Le Ranolien" op foto's

Een actieve vakantie op 5-sterrencamping Le Ranolien!

Wat is het heerlijk om uw longen met gezonde zeelucht te vullen! Geniet op 5-sterrencamping Le Ranolien van de talloze activiteiten die ter plaatse en in de omgeving worden aangeboden en beleef een intense vakantie. Houdt u van teamsporten of behendigheidssporten? Verkiest u de openlucht of het overdekte zwembad? Dankzij onze sportinfrastructuur verkeert u binnen de kortste keren in bloedvorm! Bovendien ligt de zee aan uw voeten: dat is meteen ons allergrootste sportterrein! 

Avonturenpark

In het avonturenpark ‘Vivons perchés’ worden klimmers van elke leeftijd op hun wenken bediend: van de speelweide op 80 cm boven de grond tot de meest bloedstollende parcoursen op 17 meter boven de grond! Vanuit de kruin van de bomen hebt u een adembenemend uitzicht over de zee. Test uw behendigheid in het kleine, het middelgrote of het grote bos en toon u van uw avontuurlijkste kant!

Op 10 km van de camping

Themapark ‘Le Village Gaulois’

Reis terug in de tijd en ontdek een levensecht Gallisch dorp! Dit ludieke en educatieve themapark dompelt u onder in een avontuurlijke wereld. Wedden dat de hele familie onder de indruk is van de originele animatie? Speel het spel mee, met of zonder kroost!

Op 11 km van de camping

Pumptrack-circuit

Voor een adrenalineboost op de fiets, een step of elk ander voertuig met wielen gaat u natuurlijk naar onze Pumptrackbaan! Op deze piste met bulten en steile bochten kunnen kleine waaghalzen zich in alle veiligheid vermaken. Met helm en bescherming op, is het tijd om op hun bolides te stappen en te gaan racen op de piste!

Ontdek de animaties van camping "Le Ranolien" op foto's

Alle diensten binnen handbereik op camping Le Ranolien

Om u een leuke vakantie te bezorgen heeft onze camping aan alles gedacht … en vooral aan u! Ter plaatse vindt u al wat u nodig hebt om uw campingvakantie op wieltjes te laten lopen: een restaurant, een bar, een kruidenier, een uitleen- en verhuurdienst … We zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt! Wat u dan nog hoeft te doen? Gewoon met volle teugen genieten van uw vakantie aan de allermooiste kust van heel Bretagne!

Ontdek onze diensten à la carte

Ontdek de diensten van camping "Le Ranolien" op foto's

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Basketbal
Beachvolley
Koolaya Land springkasteel
Pumptrack-circuit
Zwemles
Ruimte voor krachttraining
Voetbal
Minidisco
Petanque
Speelzaal
Avondanimatie
Multisportterrein
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Bibliotheek
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Hondendouche
Crêperie
Afhaaldienst voor brood en zoete broodjes
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kinderstoelen / babybedjes
Verhuur van kluisjes
Verhuur van fietsen
Verhuur van elektrische fietsen
Verhuur van elektrische steps
Loospunt voor campers
Internationale kranten en tijdschriften
Uitleendienst voor strijkbouten en -planken
Restaurant
Bioscoopzaal
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Tennis 1 km
Kanoën/kajakken 2 km
Casino 2 km
Surfles 2 km
Windsurfen 2 km
Tochten met paard of pony 2 km
Zeilles 3 km
Golf 3 km
Skatepark 3 km
Minigolf 3 km
Avonturenparcours 10 km
Zeilwagenrijden 20 km
Attractiepark 30 km