Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Perros-Guirec

Perros-Guirec, dat over de sublieme Côte de Granit Rose uitkijkt, is zonder twijfel de populairste badplaats van de Côtes d’Armor! Zijn 13 km kust met afwisselend kreken en stranden, zijn prachtige plezierhaven en zijn panoramische uitzicht op de archipel van Les Sept Îles zijn stuk voor stuk troeven die menig vakantieganger al wisten te bekoren. Zin om op uw beurt dit ongerepte landschap te verkennen tijdens een comfortabele campingvakantie aan zee?

Camping Perros-Guirec, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Perros-Guirec | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Pléneuf-Val-André | Bretagne
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Perros-Guirec, uw ideale vakantiebestemming!

Fijnzandstranden, frisse zeelucht, watersporten voor iedereen en een opmerkelijk binnenland: Perros-Guirec in de Côtes-d’Armor heeft echt alles in huis om in de smaak te vallen! Uitkijkend over de Côte de Granit Rose waar het beroemde douanierspad loopt, weet dit kuststadje met zijn rust en authenticiteit vakantiegangers van elke leeftijd te bekoren.

Kunt u zich een mooiere uitvalsbasis voorstellen om Bretagne tijdens uw campingvakantie te verkennen? Voor een romantisch uitje met uw geliefde of een wervelende vakantie met de hele familie bent u van harte welkom op onze 4- of 5-sterrencamping met zowel schaduwrijke kampeerplaatsen als volledig ingerichte stacaravans. Sportinfrastructuur, binnen- en buitenzwembaden, animatie voor de kids en een heleboel kwaliteitsdiensten: niets wordt aan het toeval overgelaten om van uw campingvakantie bij Sandaya een daverend succes te maken!

Bezoek Perros-Guirec met de hele familie

Een ‘pêche à pied’ of een partijtje minigolf, een initiatie catamaranvaren of een proeverij van 'galettes bretonnes' bij het zwembad: tijdens uw campingvakantie in de Côtes-d’Armor hebben kinderen de tijd van hun leven!

In het feeërieke natuurgebied van Ploumanac’h, een gehucht van Perros-Guirec, loert het avontuur altijd om de hoek. Het douanierspad leidt uw kroost naar het favoriete strand van alle kinderen: dat van Trestraou. Het moet gezegd dat het witte zand en het turkooisblauwe water onweerstaanbaar zijn! In de verte wenkt de archipel van Les Sept Îles: zin om met de hele familie aan boord te gaan van een motorboot of een zeilboot? Het grote vogelreservaat op de archipel is beslist de moeite waard: u kunt er jan-van-genten, aalscholvers … en zelfs zeehonden en dolfijnen spotten! 

Bezoek Perros-Guirec met z'n tweetjes

In Perros-Guirec begrijpt u meteen wat de Fransen met ‘la vie en rose’ bedoelen! Niemand weerstaat aan de verrukkelijke Bretonse charme van deze badplaats die over het mooiste stukje van de Armoricaanse kust uitkijkt. Maar niet alleen de kustlijn is met echte pareltjes bezaaid, ook het binnenland van Perros-Guirec is beslist een omweg waard.

Ga ’s ochtends op pad door het betoverende landschap van de ‘Vallée des Traouïero’ in Trégastel. In deze weelderige bossen met eiken en rotsblokken van roos graniet wordt de stilte slechts verstoord door het geluid van de kabbelende beekjes. Dit is de ideale plek om de hele wereld even te vergeten en uw longen met zuivere lucht te vullen!

Camping Perros-Guirec: onze tips voor een geslaagd verblijf

Haal uw fotoapparaat tevoorschijn! Bij zonsondergang ziet de vuurtoren van Ploumanac’h op het douanierspad er nog mooier uit.

Maak een wandeling door het Sculpturenpark van Perros-Guirec en ontdek de monumentale werken uit roos graniet!

Huur een stand-up paddle en bewonder de Côte de Granit Rose vanaf het water! Sprookjesachtig mooi en voor iedereen doenbaar!

Breng zeker een bezoek aan de Notre-Dame de La Clarté, een schitterende kapel uit de 15e eeuw!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!