Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Aquapark & wellness op camping Le Soleil Vivarais

Camping Le Soleil Vivarais geeft de concurrentie het nakijken wanneer het om waterpret gaat: verwarmde zwembaden waarvan één overdekt, glijbanen, bubbelbaden, balneoruimte, massagestralen … en dat allemaal verdeeld over 2 aquaparken! Voor een moment van absolute relaxatie tijdens uw verblijf in de Ardèche kunt u terecht in de spa Yon Ka waar u geniet van verzorgingen, hamam, sauna en modelages. Zwemt u het liefst in de vrije natuur? Neem dan een duik in de Ardèche: de rivier is vanaf uw Sandaya-camping rechtstreeks toegankelijk. U weet gewoon niet waar eerst te beginnen met zo’n royaal aanbod!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

Soleil-Vivarais-Espace-aqualudique-019.jpg
2 aquaparken voor 2 keer zoveel fun!

Op camping Le Soleil Vivarais vinden we waterpret erg belangrijk. Daarom hebben we niet één maar twee aquaparken. Zo geniet iedereen van het water zoals hij of zij verkiest. Naar hartenlust van de glijbanen zoeven, genieten van een familiemoment bij het verwarmde zwembad of helemaal tot rust komen in de bubbelbaden? Het maakt niet uit hoe u zich het liefst vermaakt, er wachten u in de aquaparken sowieso zalige momenten waarop heel wat afgelachen wordt en u al uw zorgen vergeet! 

Relaxatie-aquapark in de wijk ‘La Rivière’

Het aquapark in de wijk La Rivière nodigt u uit om helemaal tot rust te komen in het grote Balinese bad van 23 bij 13 meter. Het is heerlijk zwemmen in het lauwwarme water! Of verkiest u de bubbelbaden? Geniet van dit relaxatiemoment op 5-sterrenniveau! Families vinden hier ook een peuterbad, zodat ouders samen met hun kleine ukken van de rust kunnen genieten. Wat wil een mens nog meer?

Familiaal aquapark in de wijk ‘Les Jardins’

Een ander aquapark, een andere sfeer! In de wijk ‘Les Jardins’ zit u goed voor een heleboel waterpret met de glijbanen en de waterspelen, aangevuld met een vleugje wellness. U vindt hier overdekte en verwarmde zwembaden, 4 glijbanen, een golfslagzwembad, een waterspeeltuin en een peuterbad. Toe aan wat rust? Dankzij de overdekte en verwarmde balneoruimte, de massagestralen en de bubbelbaden raakt u alle opgebouwde spanning kwijt!

De rivier: het derde aquapark van de camping

2 aquaparken zijn natuurlijk super, maar op camping Le Soleil Vivarais is uw welbevinden onze topprioriteit. Daarom bieden we u nog een derde mogelijkheid: zwemmen in de natuur! De stranden op de oever van de Ardèche zijn rechtstreeks toegankelijk vanaf de camping. Luieren, zwemmen of vissen: het kan allemaal op een boogscheut van uw gezellige accommodatie!

Ontdek het aquapark van camping "Le Soleil Vivarais" op foto's

Ontdek het aquapark van camping "Le Soleil Vivarais" op video

Een 5-sterren wellnessbubbel in de spa Yon Ka

Om 100% tot rust te komen, alleen of met zijn tweeën, gaat er niets boven de spa Yon Ka, een heuse 5-sterrenplek om al uw zorgen te vergeten. Op het programma: gezichts- en lichaamsverzorging, hydromassagebaden, modelages met waterstralen, manicure/pedicure en nog veel meer!

En omdat we bij Sandaya niet van half werk houden, krijgt u er nog een hamam, een sauna, sensoriële douches en een balneozwembad bovenop om ook het laatste restje spanning weg te werken! Wanneer u weer naar buiten stapt, zijn uw lichaam en geest perfect in harmonie! 

Ontdek de wellnessruimte van camping "Le Soleil Vivarais" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot de rivier
Bubbelbad
Balneotherapie
Hydromassagebanken
Overdekte waterspeeltuin
Lagune
Peuterbad
Overdekt zwembad
Zwembad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt en verwarmd zwembad
Zonneterras
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Spa & Wellness
Bubbelbad
Hydromassagebaden
Duo-cabines
Kleurendouches
Hamam
Manicure / pedicure
Modelages
Hydrojetmodelages
Sauna
Lichaams- en gelaatsverzorgingen
Theeruimte