Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Sampzon

Natuurgebieden, historisch erfgoed, buitenactiviteiten of gastronomie: het maakt niet uit vanuit welke interesse u de Ardèche en zijn schatten wilt leren kennen, u wordt sowieso van de sokken geblazen. Het programma ziet er in alle opzichten schitterend uit. En nog mooier wordt het als u uw koffers neerploft in Sampzon, een charmant dorp op de oever van de Ardèche. Volg de gids!

Camping Sampzon, reserveer uw verblijf!

Sampzon | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

Privas | Auvergne-Rhône-Alpes
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Sampzon, uw ideale vakantiebestemming!

Sampzon, uw uitvalsbasis om de Ardèche te verkennen, is een karaktervol dorp waar u de kans krijgt om zich uit te leven met tal van activiteiten, zowel op het water als op het land: kanoën en canyoning op de Ardèche-rivier, hengelen, wandelen, fietsen of kennismaken met het natuurlijk en cultureel erfgoed zoals de Pont d’Arc of de grot van Chauvet. Sampzon heeft voor iedereen een leuke activiteit in petto! 

Om uit te blazen, plezier te maken en de streek te verkennen, gaat er niets boven uw Sandaya-camping. Uw vakantiestek in de Ardèche is omgeven door de groene natuur en heeft alles in huis wat u maar wensen kunt: een verwarmd en overdekt aquapark, glijbanen voor de kleintjes, een luxueuze spa, animatie en activiteiten voor jong en oud … En de kers op de taart: de rivier de Ardèche die vlakbij is! Waar wacht u nog op om te reserveren?

Bezoek Sampzon met de hele familie

Iedereen op de fiets! Er is geen betere manier om de Ardèche met de hele familie te verkennen. In de omgeving vindt u talloze fietsroutes, zoals de groene route ‘Via Ardèche’. Ideaal om op uw eigen ritme van de prachtige natuur te genieten! En daarna? Het touwenparcours mag uiteraard niet op het programma ontbreken. Als Tarzan en Jane in de bomen hangen, met de tokkelbaan naar beneden zoeven of tijdens een partijtje paintball het competitiebeest in u loslaten: iedereen vindt hier zijn gading! 

Staat u weer met beide voeten op de grond, dan dient zich alweer een andere boeiende en ludieke activiteit voor de hele familie aan. De grot ‘Chauvet 2’ met zijn 30.000 jaar oude rotsschilderingen is een buitengewone, door de Unesco beschermde site die u naar de prehistorie terugvoert en enkele geheimen uit deze periode onthult. Een leuke manier om toch heel wat bij te leren!

Bezoek Sampzon met z'n tweetjes

Vergeet in geen geval uw wandelschoenen: het worden uw beste bondgenoten tijdens uw verblijf met zijn tweeën in de Ardèche. De omgeving is bezaaid met wandelroutes zoals die naar de rots van Sampzon. Deze lus van 13 km voert u over de rots die de natuurlijke blikvanger van het dorp is. Het uitzicht is weergaloos!

Bent u meer een fijnproever? Op dan naar de kleurrijke dorpsmarkt vol smaken en aroma’s! De gastronomische en artisanale rijkdom van de Ardèche is fenomenaal: fijne vleeswaren, kaas, specialiteiten op basis van kastanjes … het water loopt u in de mond bij het zien van al deze delicatessen! Bewonder ook het grote aanbod aan ambachtswerk. En waarom neemt u geen souvenir ‘made in Ardèche’ mee naar huis?

Camping Sampzon: onze tips voor een geslaagd verblijf

Wat Sampzon zo bijzonder maakt? Zijn 381 meter hoge rots: het 360°-uitzicht vanaf de top over de natuur van de Ardèche is ronduit subliem!

Vaar de Ardèche af in een kano of op een stand-up paddle en geniet van een onvergetelijke buitenactiviteit: om mateloos van te genieten!

Een verblijf in de Ardèche zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan de Pont d’Arc: deze sublieme natuurlijke brug over de rivier is het ideale decor voor een fotoshoot!

Kent u het ‘Mas Daudet’, familie-eigendom van Alphonse Daudet? Dit prachtige Provençaalse gebouw met zijn 5 hectare grote park is een ideale bestemming voor een zorgeloos dagje uit!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!