Ik zoek
van
Begin Einde

Onder de zon of op het water: kies uw vakantieactiviteiten op camping Les Tamaris!

Beachvolleybal, fitness, dansavonden … In Frontignan Plage verveelt u zich geen moment! Dolce far niente onder de mediterrane zon is natuurlijk heerlijk, maar op uw Sandaya-camping krijgt u ook de kans om nieuwe dingen te ontdekken, ludieke en culturele activiteiten uit te proberen en van de uitgebreide infrastructuur te genieten. Uw vakantie in Zuid-Frankrijk wordt onvergetelijk!

Profiteer de hele dag lang van onze activiteiten in Frontignan Plage

Petanquebanen

Zin in een partijtje petanque om de dag te besluiten? Verzamel met familie of vrienden bij een van onze petanquebanen en laat zien wat u in uw mars hebt! Materiaal verkrijgbaar op aanvraag.

Waterpololessen

Afspraak bij het zwembad van uw aquapark voor een initiatie waterpolo! Stel zelf een team samen en laat u begeleiden door onze professionele animatoren.

Fitness en sporttoernooien

Neem deel aan de fitnesslessen onder begeleiding van onze animatoren: spieropbouw, buikspieroefeningen, nordic walking … ideaal om tijdens de vakantie in vorm te blijven! Wie liever een teamsport beoefent, kan terecht op het strand voor een partijtje strandvolleybal, strandvoetbal of strandtennis onder de stralende zon van Frontignan!

Avondanimatie

Concerten, dansavonden, voorstellingen … het belooft een geanimeerde zomer te worden op 5-sterrencamping Les Tamaris in Frontignan! Elke avond staat er weer wat anders op het programma waar de hele familie plezier aan beleeft. Een campingvakantie, dat is genieten van het leven! Zowel ’s avonds als overdag.

Activiteiten buiten de camping

Kitesurf en peddelsurf

Volg een initiatie kitesurfen of peddelsurfen op het strand van Frontignan op enkele minuten van uw camping. Zoevend over het water tussen het azuurblauw van de zee en het staalblauw van de hemel beleeft u een heerlijke middag en … verpulvert u alle snelheidsrecords!

Kid’s Paradise

Ontdek dit 10.000 m² grote speelveld voor de allerkleinste vakantiegangers: springkastelen, glijbanen, trampolines, minigolf …

Bos van Aresquiers

Wandel door het pijnboombos van Aresquiers en geniet van de verbluffende vergezichten over de Middellandse Zee.

Boomklimmen in Les Rochers de Maguelone

Ontdek een avontuurlijke wereld te midden van de natuur in Villeneuve-lès-Maguelone. In een bos met eeuwenoude eiken kunt u op 25 boomklimparcoursen testen hoe dapper u eigenlijk wel bent. Zes parcoursen zijn toegankelijk voor kinderen vanaf 6 jaar.

Ontdekkingsroutes

Verken met zijn tweetjes of met de hele familie de fiets- en wandelpaden die u rond het meer van Ingril of over de bergen van het massief van Gardiole voeren.

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Aquagym
Beachvolley
Fitness
Kitesurf
Paddle
Petanque
Pingpong
Speelzaal
Waterpolo
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Touwenparcours 12 km
Bowling 28 km
Kanoën/kajakken 4 km
Canyoning/Rafting 42 km
Casino 15 km
Catamaran 15 km
Manege 6 km
Zeilles 5 km
Escape Game 29 km
Golf 10 km
Jetski 5 km
Karting 27 km
Padel tennis 20 km
Paintball 7 km
Parapente 12 km
Avonturenparcours 12 km
Windsurfen 2 km
Duiken 3 km
Boottochten 5 km
Quad 7 km
Skatepark 5 km
Squash 28 km
Mountainbike/Freeride 1 km

Ontdek camping "Les Tamaris" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken