Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

De gratis kinderclubs van camping Les Tamaris in Frontignan Plage

Kinderen krijgen op camping Les Tamaris in Frontignan Plage niet de kans om zich te vervelen! Onze familiecamping aan de Middellandse Zeekust bedacht speciaal voor hen een heleboel ludieke en sportieve buitenactiviteiten waarin waterpret en strandvermaak een hoofdrol spelen.

Mascotte Sandaya
kids-club
Club Kids : 5-7 jaar
Het hele seizoen | Gratis

De Kids Club is the place to be voor het kleine grut. Onder toezicht van onze professionele animatoren beleven de kids de tijd van hun leven op hun vakantie in de Languedoc-Roussillon.

junior-club
Club Juniors : 8-12 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Om nieuwe activiteiten te ontdekken en volop nieuwe vrienden te maken gaat er niets boven onze Juniors Club en zijn animatoren. Dit is de favoriete speelplek van alle 8 tot 12-jarigen! De Club is gratis en zorgt met een heleboel ludieke en sportieve activiteiten voor een goed gevuld vakantieprogramma.

teens-club
Club Teens : 13-17 jaar
Het hele seizoen | Gratis

Sporttoernooien, strandspelletjes, avondanimatie en tal van verrassingen bezorgen hun een spannende zomer. Super voor al wie tussen 13 en 17 jaar oud is! En nog gratis ook …

Mascotte Sandaya

Tal van activiteiten voor kinderen op camping Les Tamaris

Aquafun-lessen

In ons aquapark weerstaat niemand aan de verleiding van het water. Leef u de hele zomer uit in het water op het ritme van onze animatieactiviteiten. En natuurlijk doet de hele familie mee. Dat wordt lachen!

Pingpong

Klaar voor een groot pingpongtoernooi? Neem één van onze tafels om een balletje te slaan met de familie. Of om uw verschroeiende backhand te oefenen …

Beachvolley

Een beachvolleybalveld op het strand: meer hebt u toch niet nodig om een familietoernooi te organiseren? En na een flinke portie sport gaat er natuurlijk niets boven een verfrissende duik in de Middellandse Zee.

Speelzaal

Het is aan u om met vrienden in de speelkamer van de camping te genieten van de uren speelplezier! Open voor alle kinderen en volwassenen die het kind in hen willen herontdekken.

Ontdek camping "Les Tamaris" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums