Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemparadijs van camping Maguide

Tijd voor ontspanning op camping Maguide! Verkiest u de blauwe golven van de oceaan, het kalme water van het meer of het aquapark van de camping? Hier hebt u verschillende mogelijkheden om samen met uw familie, uw geliefde of enkele vrienden te genieten van de waterpret. Heerlijk, toch?

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_Maguide-Baignade-Juillet2018-41.jpg
Het aquapark, de oceaan en het meer: het kan niet op met de waterpret!

Zwemmen in het geluk, letterlijk én figuurlijk: het kan echt in het aquapark van camping Maguide! Het kleine maar functionele overdekte zwembad is voorbehouden voor volwassenen en baby’s tot 2 jaar en is voorzien van hydromassagestralen die ervoor zorgen dat u alle spanning voelt verdwijnen. Ook kinderen en tieners genieten van deze luxe op de speciaal voor hen voorziene momenten! 

Zin in nog meer waterpret maar dan in een andere setting? Zet koers naar de oceaan op slechts 4 km van de camping! Jong en oud leeft zich er uit met zijn favoriete activiteiten: zwemmen, strandwandelingen maken, zandkastelen bouwen, surfen of suppen … Iedereen het water in!

Geniet op de camping van de rechtstreekse toegang tot het meer

Een verblijf op een camping vlak bij het water is uiteraard een zaligheid! Op het privéstrand van de camping kunt u niet alleen terecht om in alle veiligheid van een zwempartijtje te genieten, u hebt er ook toegang tot tal van watersportactiviteiten. Nóg een troef van camping Maguide!

Ontdek het zwemparadijs van camping "Maguide" op foto's

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Directe toegang tot het meer
Bubbelbad
Zonneterras
Do you Splash? Alleen aansluitende zwemslip, zwemboxers, badpakken en bikini’s zijn toegestaan.