Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Heerlijk toeven in Biscarrosse tussen de oceaan en het meer

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

i

Camping Maguide is op de geselecteerde datums gesloten. Gelieve uw zoekopdracht uit te breiden met andere datums.
Openingsdatums:

  • van 5 april tot 22 september 2024
  • van 4 april tot 28 september 2025

Camping Maguide, een paradijs in de Landes vlak bij het water

Camping Maguide, gelegen op de oever van het meer van Biscarrosse in het hart van de Landes, heeft de allures van een echt paradijs. Bij uw aankomst merkt u het meteen! Door het uitzonderlijke natuurkader vlak bij het water is dit een uitgelezen plek om te genieten van een hemels mooi verblijf ver van de dagelijkse drukte. 

En dat is nog niet alles: naast de unieke natuurpracht vindt u hier ook schitterende accommodaties naar ieders wens, en dat allemaal op nauwelijks 4 km van de Atlantische Oceaan. Geniet op uw beurt van deze heerlijke plek!

Het kleine extraatje: De camping beschikt over een aanmeerzone en privéligplaatsen, zodat u optimaal van het meer van Biscarrosse kunt profiteren.

Praktische info

Openingsdatums:
  • - van 5 april tot 22 september 2024
  • - van 4 april tot 28 september 2025
118 huuraccommodaties en 45 kampeerplaatsen 870 chemin de Maguide
40600 Biscarrosse
- Frankrijk Ons vinden
+33 (0)5 58 09 81 90 Hoe laat mag ik aankomen?

Genieten voor groot en klein:

Op 4 km van de oceaan
Meer weten?
Rechtstreekse toegang tot een privéstrand bij het meer van Sanguinet
Meer weten?
Vélodyssée-fietsroute vlakbij
Meer weten?
Watersportactiviteiten op het meer
Meer weten?

Het aquapark, de oceaan en het meer: het kan niet op met de waterpret!

Zwemmen in het geluk, letterlijk én figuurlijk: het kan echt in het aquapark van camping Maguide! Het kleine maar functionele overdekte zwembad is voorbehouden voor volwassenen en baby’s tot 2 jaar en is voorzien van hydromassagestralen die ervoor zorgen dat u alle spanning voelt verdwijnen. Ook kinderen en tieners genieten van deze luxe op de speciaal voor hen voorziene momenten! 

Zin in nog meer waterpret maar dan in een andere setting? Zet koers naar de oceaan op slechts 4 km van de camping! Jong en oud leeft zich er uit met zijn favoriete activiteiten: zwemmen, strandwandelingen maken, zandkastelen bouwen, surfen of suppen … Iedereen het water in!

Ontdek de kinderateliers op camping Maguide

In het laagseizoen gaan de kids mee op pad met mam en pap die de Landes en de Gironde tot in de verste uithoeken willen verkennen. In het hoogseizoen is het jonge volkje echter de hele dag druk met diverse workshops. Op het programma: koken, tuinieren, het belang van biodiversiteit ontdekken, Koolaya ontmoeten en nog veel meer.

De animaties en kinderateliers zijn uitsluitend voor kinderen van 5 jaar en ouder.

Plekken om te bezoeken

Arcachon
Stad - 32 km

Ontdek tijdens uw volgende vakantie tussen de duinen en de dennenbossen de bekendste badplaats van de Aquitaine. Arcachon,...

Meer informatie
Biscarrosse
Stad - 11 km

Neem een adempauze in de vrije natuur op een camping in de buurt van Biscarrosse. Reserveer uw comfortabele huuraccommodatie...

Meer informatie
Île aux Oiseaux
Natuur - 100 km

In het hart van het Bassin van Arcachon ligt een bijzonder eiland dat alle blikken naar zich toe trekt … Maak kennis met...

Meer informatie

De Landes en de Gironde als speelterrein

Eén speelterrein is leuk, twee is nog leuker! Aan de ene kant de Landes met zijn dennenbos en prachtige stranden, en aan de andere kant de Gironde met zijn rijke erfgoed en elegante, relaxte sfeer: tijdens uw vakantie op camping Maguide geniet u van het allerbeste van de zuidelijke Atlantische kust. Van een troef gesproken!

De evenementen in de buurt van de camping