Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Zwemparadijs van camping Mont-Saint-Michel

Op camping Mont-Saint-Michel kan het waterplezier niet op. Buiten het vanzelfsprekende aquapark, de favoriete ontmoetingsplek van families die hier het hele seizoen en bij elk weer van het water kunnen genieten, profiteert u ook van de weldaad van het water op een van de stranden in de nabijheid! Zo blijft waterplezier altijd verrassend en daar zijn we dol op!

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

10_MSM_Infrastuctures_031.jpg
1, 2, 3 … Allemaal het water in!

Het aquapark van uw Sandaya-camping is een paradijs voor kleine en grote waterratten, waar iedereen wel iets van zijn gading vindt: verwarmd zwembad, glijbanen om oneindig van af te glijden, peuterbadje om kleine zwemmers kennis te laten maken met het water. De hele familie brengt hier gezellige dagen in het water door!

En om op een hoogtepunt te eindigen, even naar de sauna waar de droge warmte alle spanningen oplost. Hierna zijn lichaam en geest perfect in harmonie!

Strand van Le Bec d’Andaine vlak bij de camping

Roept de zee? Zet dan koers naar het strand van Le Bec d’Andaine op minder dan 2 km van de camping. Iedereen kan zich er uitleven met zijn favoriete activiteit: zwemmen, dolce far niente of wandelen in de branding met uitzicht op de Mont Saint-Michel, hét juweel van Normandië.

Ontdek het zwemparadijs van camping "Mont-Saint-Michel" op foto's

Ontdek het zwemparadijs van camping "Mont-Saint-Michel" op video

Op uw camping

Zwemmen Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Waterspeeltuin
Peuterbad
Verwarmd buitenzwembad
Overdekt zwembad
Glijbaan (glijbanen) / Pentaglissen
Wellness Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Sauna