Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Camping Genêts

Waar lijkt een vakantie op camping Genêts op? Dat is moeilijk te zeggen, het ligt eraan waar u zin in hebt! Hebt u sportieve wensen of bent u een fijnproever, doet u graag historische kennis op of bent u natuurliefhebber, met z'n tweetjes of met uw familie, Genêts en omgeving zal aan al uw verwachtingen voldoen en deze zelfs overtreffen.

Camping Genêts, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Nieuw!
Genêts | Normandië
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Genêts, uw ideale vakantiebestemming!

Genêts, tussen Granville en Avranches, is een perfecte uitvalsbasis om het zuiden van het departement Manche te verkennen maar vooral om een van de bekendste bezienswaardigheden van Normandië te bezoeken: de enige echte Mont Saint-Michel. Maar Genêts en de regio bezitten veel meer interessante bezienswaardigheden dan alleen de beroemde berg! Het departement Manche heeft ook een adembenemende kust, een rijk erfgoed, talrijke gevarieerde activiteiten en nog veel meer. En u kunt dit allemaal op uw eigen manier ontdekken!

Voor of na de ontdekking van de Normandische parels kunt u profiteren van alle diensten en infrastructuren die op uw Sandaya-camping tot uw beschikking staan: aquapark, gratis kinderclubs, animaties overdag en 's avonds enz.  U kunt hier rekenen op een 100% geslaagde vakantie op maat!

Bezoek Genêts met de hele familie

Een bezoek aan de Mont Saint-Michel is een unieke beleving die u minstens één keer in uw leven moet hebben meegemaakt, en vooral met kinderen. Ten eerste omdat dit prachtige monument van de UNESCO-werelderfgoedlijst op een sprookjeskasteel lijkt, en vervolgens omdat het groot en klein meeneemt op een reis door de tijd. Het is een ongelooflijke manier om met de hele familie te leren en u te verwonderen, en daar is iedereen dol op! 

Een activiteit die een ontdekking van de Mont Saint-Michel perfect aanvult, is zwemmen aan het strand! Emmers en schepjes mee, uw kleine zwemmers vermaken zich met het bouwen van het mooiste zandkasteel onder het toeziend oog van de ouders, terwijl de groteren heerlijk rondzwemmen in het frisse water! En als ze nog niet genoeg hebben van het water, gaan ze gewoon door in het aquapark van de camping!

Bezoek Genêts met z'n tweetjes

Vanuit Le Bec d’Andaine spreekt de favoriete activiteit van verliefden bijna voor zichzelf: de baai van de Mont Saint-Michel oversteken met een gids, om alle geheimen van deze unieke locatie in Frankrijk en de wereld te ontdekken. Minder moedige vakantiegangers gaan terug met de bus, terwijl sportieve verliefden heen en terug gaan lopen ... dat is een wandeltocht van 6 uur! Het kost wat inspanning, maar het is absoluut de moeite waard.

Sportieve verliefden kunnen kennismaken met een watersportactiviteit. Stand-up paddle, zeilen of kitesurfen, er is voor iedereen en voor elk niveau wel iets. Stadse verliefden gaan liever de steden Cancale, Granville en Avranches verkennen. En het beste deel van uw Normandische avontuur? De ontdekking van de specialiteiten! Kaas, cider, zeevruchten, een explosie van smaken die uw smaakpapillen aangenaam zal verrassen!

Camping Genêts: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zin om er even helemaal uit te zijn, maar zonder ver te reizen? Stap op een ferry naar de Kanaaleilanden Jersey en Guernsey vanuit Granville, op 25 km van de camping!

Het eiland Tombelaine is een natuurgebied waar de 3e eilandkolonie van broedende watervogels in Normandië is gevestigd. Bij laagwater is dit te voet bereikbaar, behalve van half maart tot eind juli.

Om alle geheimen en de plekken die u niet mag missen in dit charmante badplaatsje te ontdekken, kunt u kiezen voor een rondleiding met gids!

Liefhebbers van kastelen en tuinen bezoeken natuurlijk het Château de Chantore, geklasseerd als "Jardin Remarquable" en "Monument historique".

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!