Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

COVID-19: update over uw verblijf Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Elke dag een andere activiteit op camping Paris Maisons-Laffitte!

Voor liefhebbers van buitensporten, zwemmen of vissen is uw camping Paris Maisons-Laffitte een geweldig speelterrein om dagen te vullen met sport en spel! Maar ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen: een wandeling in het prachtige domein van het Kasteel van Maisons-Laffitte, een uitstapje naar Parijs met de RER, met uw familie naar de attractieparken rond de hoofdstad ... Op camping Paris Maisons-Laffitte kunt u uw eigen programma samenstellen!

Alle activiteiten van uw camping vlak bij Parijs

Petanquebaan

Spreek met uw vrienden af op de petanquebaan van uw camping! Dit is de ideale gelegenheid om de beginselen van de favoriete sport in de Provence onder de knie te krijgen of om uw behendigheid in deze sport te verbeteren.

Vissen

Zoek een plekje aan de oever van de Seine als u op uw vakantie in Parijs zin heeft om te vissen! 

Squash en tennis

Zin om een balletje te slaan? Op 5 minuten lopen van de camping zijn vrij toegankelijke squash- en tennisbanen. Voor de huur van rackets en meer informatie kunt u terecht bij de receptie van de camping!

Activiteiten buiten de camping

Skatepark

Vergeet uw skateboard niet: het skatepark van Maisons-Laffitte ligt slechts 500 meter van de camping in het gemeentelijke sportcomplex. U vindt er hindernissen als een springtafel, long rail, hellingen ...

Op 500 m van de camping.

Bezoek aan het Kasteel van Maisons-Laffitte

Tijdens uw campingvakantie in Maisons-Laffitte kunt u niet heen om een bezoek aan het Kasteel van Maisons-Laffitte! Ontdek het best bewaarde en meest geslaagde werk van architect Mansart. Het is dagelijks geopend voor bezichtiging.

Op 1.5 km van de camping.

Bezoek aan Parijs

Op 10 minuten lopen van de camping brengt de RER A u in 25 minuten naar de Champs-Élysées in Parijs! Trek eropuit om de mooiste bouwwerken van de stad te ontdekken: een bezoek aan museum het Louvre, een wandeling door Jardin du Luxembourg, een tussenstop op Montmartre en de basiliek Sacré-Cœur ... alle bestemmingen worden aanbevolen!

Op 20 km van de camping.

Een dagje Disneyland Parijs

Een rechtstreekse verbinding vanaf uw camping Paris Maisons-Laffitte brengt u supersnel naar het beroemdste attractiepark van Frankrijk, waar u een sprookjesachtige dag met uw familie wacht! Reserveer direct uw tickets op de camping en op naar het avontuur!

Op uw camping Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Minidisco
Vissen
Petanque
Pingpong
Avondanimatie
In de buurt Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Skatepark 500 m
Squash 500 m
Tennis 500 m
Tochten met paard of pony 3 km
Attractiepark 70 km

Ontdek camping "Paris Maisons-Laffitte" aan de hand van foto's

Onze kampeerplaatsen
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums
Onze huuraccommodaties
Vanaf
voor nacht voor nachten
van tot
Beschikbaar op andere datums
Geen beschikbaarheid voor de gekozen datums
Camping gesloten op deze datums