Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Camping Maisons Laffitte

Ontdek deze zomer het Parijse … platteland! Kies daarom voor onze camping Paris Maisons-Laffitte en verblijf op nauwelijks 20 minuten van de hoofdstad. Deze 4-sterren Sandaya-camping ligt te midden van de natuur op de oever van de Seine en vormt een echte groene oase in Maisons-Laffitte, de stad met haar beroemde paardenrenbaan. Op amper 20 minuten brengt de trein u van uw camping naar het centrum van Parijs (lijn A van het RER-netwerk). Kies de elegantste van alle Parijse voorsteden als uitvalsbasis om met uw familie de talloze schatten van de Lichtstad te ontdekken.

Camping Maisons Laffitte: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in Maisons-Laffitte

Wandel door de tuin van de Tuilerieën, over de heuvel van Montmartre met de prachtige Sacré-Cœur, aan de voet van de Eiffeltoren of over de Champs-Élysées. Deze zomer wordt u verwacht in Parijs, de stad met duizend-en-één verrassende gezichten, voor een onvergetelijke vakantie met de hele familie. Op 20 minuten van het stadscentrum ontvangt camping Paris Maisons-Laffitte u in een groene omgeving bij het water. Aan welke huuraccommodatie had u gedacht: een knusse stacaravan, een volledig ingerichte cottage of het originele decor van een hooggelegen hut? Daarnaast hebt u voor uw tent, caravan of camper de keuze uit heel wat kampeerplaatsen op de oever van de Seine.
Op de 4-sterrencamping in Maisons-Laffitte kunt u rekenen op een ruim aanbod van water- en buitenactiviteiten voor de hele familie: dolce far niente in het bubbelende water van de Jacuzzi®, zwemmen in het verwarmde zwembad, sportolympiades op het multisportterrein, petanque-, squash- of pingpongwedstrijden … In de buurt van de camping ligt het domein van het kasteel van Maisons-Laffitte. Dit schitterende kasteel, het werk van de beroemde architect Mansart, moet u tijdens uw campingverblijf absoluut gezien hebben!

Oever van de Seine

Uw 4-sterrencamping ligt op een eilandje in de gemeente Maisons-Laffitte en wordt dus omgeven door twee armen van de Seine. Vakantiegangers verblijven hier dan ook in een bevoorrechte natuurlijke omgeving met de rivier en het groen in een hoofdrol. Camping Paris Maisons-Laffitte heeft voor tenten, campers en caravans ook kampeerplaatsen pal aan het water met een uniek uitzicht over de oevers van de Seine. Lijnvissen, een van de vele animatieactiviteiten die u ter plaatse worden aangeboden, is een leuke manier om van de oevers van de Seine met de vele cipressen te genieten. Zorg er wel voor dat u een viskaart (‘carte de pêche’) of een visvergunning hebt! 

Kasteel van Maisons Laffitte

Tijdens uw vakantie op camping Paris Maisons-Laffitte moet u beslist het kasteel van Maisons-Laffitte bezoeken. Dit beschermd historisch monument, het meest geslaagde en best bewaarde werk van de beroemde architect Mansart, is écht een verplichte halte tijdens uw familievakantie. Het kasteel uit de 17e eeuw gold in zijn tijd als een van de allermooiste residenties en was de voorganger van Versailles. Het kasteeldomein, dat 300 hectare groot is, ligt op slechts 15 minuten lopen van de camping. U kunt de weelderige zalen in klassieke Franse stijl bewonderen, de treden van de eretrap oplopen en de appartementen van de koning, de balzaal en de spiegelzaal bezoeken. Het park, dat voor het publiek opengesteld is, bestrijkt 60% van de gemeente Maisons-Laffitte en is gratis toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Het is dan ook de ideale plek om met de hele familie van het groen te genieten. Tot binnenkort op uw Sandaya-camping Paris Maisons-Laffitte!

Camping Maisons Laffitte, reserveer uw verblijf!

Maisons Laffitte | Île de France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!