Do You First: tot -20%* vóór 31/12! Meer weten?
Ik zoek
--/--/--
--/--/--

Animaties en diensten van camping Paris Maisons-Laffitte

Vissen met zijn tweeën of voetballen met de hele familie? Ontdek zelf uw favoriete activiteit op camping Paris Maisons-Laffitte in de regio Île-de-France en geniet er met volle teugen van! Terwijl uw kroost volop nieuwe vriendjes maakt, knijpt u er misschien even tussenuit naar Parijs. Wat dacht u van een wandelingetje en daarna lunchen op de oever van de Seine?

 

Optie Vrijheid

Gratis annuleren* tot 14 dagen voor aankomst!

De kinderanimatie op uw camping Paris Maisons-Laffitte

Op camping Paris Maisons-Laffitte kunnen kinderen van elke leeftijd meedoen aan een uitbreid aanbod van activiteiten! Ze maken een heleboel vriendjes, hebben dolle pret op het terrein met houten en opblaasbare speeltoestellen en ze kunnen zich uitleven op het multisportterrein. In Maisons-Laffitte zullen de kleine kampeerders ook verrukt zijn van de speelvelden in het schitterende park van het kasteel met zijn 300 hectare aan mogelijkheden!

Mascotte Sandaya

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Paris Maisons-Laffitte" op foto's

Ontdek de activiteiten voor kinderen van camping "Paris Maisons-Laffitte" op video

Elke dag een andere activiteit op camping Paris Maisons-Laffitte!

Voor liefhebbers van buitensporten, zwemmen of vissen is uw camping Paris Maisons-Laffitte een geweldig speelterrein om dagen te vullen met sport en spel! Maar ook in de omgeving van de camping is genoeg te doen: een wandeling in het prachtige domein van het Kasteel van Maisons-Laffitte, een uitstapje naar Parijs met de RER, met uw familie naar de attractieparken rond de hoofdstad ... Op camping Paris Maisons-Laffitte kunt u uw eigen programma samenstellen!

Bezoek aan het Kasteel van Maisons-Laffitte

Tijdens uw campingvakantie in Maisons-Laffitte kunt u niet heen om een bezoek aan het Kasteel van Maisons-Laffitte! Ontdek het best bewaarde en meest geslaagde werk van architect Mansart. Het is dagelijks geopend voor bezichtiging.

Op 1.5 km van de camping.

Bezoek aan Parijs

Op 10 minuten lopen van de camping brengt de RER A u in 25 minuten naar de Champs-Élysées in Parijs! Trek eropuit om de mooiste bouwwerken van de stad te ontdekken: een bezoek aan museum het Louvre, een wandeling door Jardin du Luxembourg, een tussenstop op Montmartre en de basiliek Sacré-Cœur ... alle bestemmingen worden aanbevolen!

Op 20 km van de camping.

Een dagje Disneyland Parijs

Een rechtstreekse verbinding vanaf uw camping Paris Maisons-Laffitte brengt u supersnel naar het beroemdste attractiepark van Frankrijk, waar u een sprookjesachtige dag met uw familie wacht! Reserveer direct uw tickets op de camping en op naar het avontuur!

Reserveer uw uitstapjes in Parijs van tevoren!

Maak gebruik van onze ticketservice om vanaf vandaag uw excursies in Parijs en omgeving te reserveren: rondleidingen door het Louvre, de Eiffeltoren, een dag in Disneyland Parijs, een stadstour per elektrische fiets, een cabaretavond ... Plan al uw uitstapjes met camping Paris Maisons-Laffitte!

Ontdek de animaties van camping "Paris Maisons-Laffitte" op foto's

Ontdek de animaties van camping "Paris Maisons-Laffitte" op video

Maak het uzelf gemakkelijk tijdens uw vakantie op camping Paris Maisons-Laffitte!

U geniet nog meer van uw vakantie als u alles binnen handbereik heeft! Op camping Paris Maisons-Laffitte maakt ons diensten- en winkelaanbod het u gemakkelijk op vakantie. Eetgelegenheden, kruidenierszaak, huur van materiaal, wifi-toegang ... Installeert u zich, onze Sandaya-teams zorgen voor alles.

Ontdek de diensten van camping "Paris Maisons-Laffitte" op foto's

Ontdek de diensten van camping "Paris Maisons-Laffitte" op video

Op uw camping

Activiteiten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Speelweide
Tafelvoetbal
Basketbal
Koolaya Land springkasteel
Voetbal
Moestuin
Petanque
Pingpong
Diensten Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Bar
Oplaadpunt voor elektrische auto's
Bakkerij
Kruidenier / Superette
Toeristische informatie
Wasruimte
Verhuur van kluisjes
Verhuur van koelkasten
Verhuur van fietsen
Restaurant
Postdienst
Snackbar / Pizzeria / Afhaalrestaurant
Wifi
In de buurt
Activiteiten Afstand Laagseizoen Hoogseizoen Betalend
Vissen 50 m
Skatepark 500 m
Tennis 500 m
Tochten met paard of pony 3 km
Museum 25 km
Attractiepark 70 km