Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

U gelooft wellicht uw oren niet maar een campingvakantie in de Yvelines behoort wel degelijk tot de mogelijkheden. Tijdens uw verblijf in de Franse hoofdstad komt u volledig tot rust te midden van een groene omgeving op de oever van de Seine. Huur een cottage, een houten hut of een kampeerplaats en beleef een relaxte campingvakantie in de Yvelines (regio Île-de-France). 

Uw campingvakantie in de Yvelines

U vindt ongetwijfeld een kampeerplaats of accommodatie die aan uw verwachtingen tegemoetkomt. Op het programma: animatie, sport en ontspanning voor de hele familie. Na een campingvakantie in de Yvelines keert u huiswaarts met schitterende herinneringen aan uw verblijf in de regio Île-de-France. U leert de streek namelijk op een heel andere manier kennen. De camping is niet alleen ideaal gelegen op de oever van de Seine maar biedt ook diverse accommodaties aan, van de meest doordeweekse tot de meest originele. De stacaravans, waarin tot 6 gasten kunnen verblijven, zijn uitgerust met al het nodige om er een echte vakantie van te maken. Bekijkt u alles liever vanuit een wat origineler perspectief, dan bent u vast te vinden voor één van onze paalhutten die volgens een bepaald thema ingericht zijn en u een prachtig uitzicht over de omgeving bieden. Tijdens uw campingverblijf in de Yvelines beleeft u een vakantie in harmonie met de natuur waar de hele familie optimaal van geniet.

Sapajou Kids

Profiteer van uw campingverblijf in de Yvelines om er samen met de familie op uit te trekken. Sapajou Kids is een schitterend attractiepark voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Terwijl uw kroost zich helemaal uitleeft en dolle pret beleeft, maakt u zelf de schattigste kiekjes. De vele attracties kunnen steevast op veel enthousiasme rekenen bij de jongste vakantiegangers, maar ook iets oudere kinderen beleven in het park de tijd van hun leven met onder meer een laser game. Plezier maken en bewegen in een vrolijke sfeer: dat is de essentie. De allerjongsten kunnen bovendien rekenen op animatoren die hen helpen om de allerleukste activiteiten in het park te ontdekken.

Het Louvre

Uw campingvakantie in de Yvelines wordt een verrijkende ervaring voor de hele familie. Klein en groot geniet van dit buitengewone museum waarin zoveel te ontdekken en te leren is. Aan de hand van kunstwerken, schilderijen, video's en foto’s maakt de bezoeker kennis met het werk van de allergrootste artiesten van over de hele wereld. Het Louvre-museum biedt ook creatieve workshops aan voor groot en klein, evenals ontmoetingen en opleidingen met professionals voor wie meer te weten wil komen over dit museum dat zoveel te bieden heeft.  

Onze campings in de Yvelines

Maisons Laffitte | Île de France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten