Stel uw eigen activiteitenprogramma samen op camping Les Péneyrals!

Op 5-sterrencamping Les Péneyrals staat de vakantie in het teken van sport en ontspanning! Een verblijf midden de groene natuur van de Périgord Noir op uw Sandaya-camping, nodigt uit tot het nemen van een flinke hap frisse lucht en het ondernemen van allerlei activiteiten. Op blote voeten of met de voeten in het water, alleen of met uw clubje, 's morgens vroeg of laat in de middag, stel uw activiteitenprogramma geheel naar eigen wens samen!

Alle activiteiten van uw camping nabij Sarlat

Voetbal- en basketbalveld

Wordt het een voetbaltoernooi of een partijtje basketbal? Kies uw activiteit van de dag en vorm samen met uw nieuwe vakantievrienden een team op de sportterreinen die tot uw beschikking staan!

Spiertraining in de buitenlucht

Heeft u zin om uw spieren te trainen in de openlucht? Profiteer van onze fitnessapparatuur die buiten staat opgesteld voor een fitnesstraining in de zomerzon van camping Les Péneyrals!

Beachvolley

Stel uw team samen en bereid u voor op een partijtje beachvolley op het beachvolleybalveld van uw camping. En nu maar duimen voor een spannende wedstrijd!

Vissen

Op het kleine meer van uw camping Les Péneyrals in de Dordogne kunt u zich met uw familie wagen aan de edele vissport in de rust van de bloeiende natuur! De vangst moet worden teruggeworpen.

Badminton

U kunt met uw hele familie terecht op het badmintonveld. Organiseer een groot toernooi enkel- of dubbelspel!

Aquagym

Er gaat niets boven een les aquagym in de zwembaden van het aquapark voor een frisse en verkwikkende start van de dag! Volg de instructies van de professionele animatoren van Sandaya die u bij elke oefening begeleiden.

Activiteiten buiten de camping

Bezoek aan de Tuinen van Eyrignac

Profiteer van uw vakantie op camping Les Péneyrals voor een bezichtiging van het landgoed van Eyrignac en zijn schitterende tuinen! Op 15 km van Sarlat wordt u in het heuvelachtige landschap van de Périgord Noir ontvangen in een sprookjesachtig decor Beslist een bezoek waard!

Boomklimparcours

Welkom in avonturenpark Monkey's Forest in Sarlat op slechts 20 minuten van uw Sandaya-camping. De 13 trajecten van het boomparcours zijn geschikt voor alle leeftijden en zowel toegankelijk voor baby-aapjes als voor volleerde chimpansees!

Kanoën-kajakken op de Dordogne

De mooiste landschappen van de Périgord Noir ontdekt u vanaf het water! Trek er met uw familie op uit vanuit uw recreatiebasis aan de Dordogne aan boord van een kano/kajak en bewonder het uitzicht op de prestigieuze kastelen van de streek: de kastelen van Castelnaud, Marqueyssac, Fayrac of Beynac.

Kanoën-kajakken op de Vézère

Op naar de grandioze vallei van de Vézère voor een dagje kanoën met uw familie! Recreatiebasis AVCK biedt verschillende trajecten aan die toegankelijk zijn voor iedereen vanaf 5 jaar, de ideale gelegenheid om de natuurlijke en historische rijkdommen van de Périgord Noir op een andere manier te ontdekken.

Aquariumpark van de Périgord Noir

Ontdek met uw familie het aquarium van de Périgord Noir, het grootste privé zoetwateraquarium van Europa! Ontdek de 600 vissoorten, het alligatorpark, evenals het schildpaddenstrand en de serre met leguanen.

Ontdek camping "Péneyrals" aan de hand van foto's

Kampeerplaatsen Ontdekken
Huuraccommodaties Ontdekken