Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Sarlat

Zegt het u wel wat om terug te keren in de tijd? Breek uit de sleur in de pittoreske straatjes van de middeleeuwse stad Sarlat, die het label ‘Ville d’Art et d’Histoire’ mag dragen. De hoofdstad van de Périgord Noir ligt genesteld tussen de vallei van de Dordogne en die van de Vézère en blijft de bezoekers verbazen. Kom tijdens uw vakantie op een sterrencamping gauw de sprookjesachtige sfeer van Sarlat opsnuiven.

Camping Sarlat, reserveer uw verblijf!

1 camping(s) gevonden
Sarlat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Atur | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Saint-Martial-de-Nabirat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Sarlat, de ideale bestemming voor uw campingvakantie

Sarlat wordt weleens de stad met de meeste beschermde historische monumenten ter wereld genoemd. Alleen dat al maakt de stad het bezoeken waard. Wie rondkuiert in de steegjes, raakt maar niet uitgekeken op de stijlvolle kastelen, kathedralen en kapellen. Tijdens uw bezoek aan Sarlat wordt u haast letterlijk ondergedompeld in de middeleeuwen.

Te midden van de groene landschappen van het departement Dordogne is het heerlijk logeren op een camping. Elke dag weer geniet u er van het rustige leven. In de buurt van Sarlat en de rivieren de Dordogne en de Vézère gaan natuurlijk en historisch erfgoed hand in hand. Adembenemend mooie uitzichten maken hier dan ook de dienst uit. Op de camping zelf kunt u deelnemen aan allerhande activiteiten die uw vakantie in de Périgord helemaal af maken: een multisportterrein, aquagym in het verwarmde, overdekte zwembad, minigolf, badminton … Keuze te over!

Bezoek Sarlat met de hele familie

De provincie met de 1000 kastelen, de bakermat van de prehistorie, de regio bij uitstek om kanotochtjes te maken … De Périgord Noir beschikt over alle troeven om van uw campingvakantie een voltreffer te maken. Leerling-ridders zullen wat graag de middeleeuwse burchten rond Sarlat veroveren, zoals de kastelen van Castelnaud, Beynac, Fénelon … Ze zullen u allemaal met plezier hun verhaal vertellen.

Speleologen in de dop kunnen dan weer in de voetstappen van de cro-magnonmens treden op de bekendste prehistorische sites ter wereld: de grot van Lascaux en het onvermijdelijke Centre International d’Art Pariétal ten noorden van Sarlat, het dorp La Madeleine met zijn grotwoningen, de grotten van Les Eyzies …

Wanneer u dan weer bovengronds bent, kunt u een mooie kanotocht maken op de Dordogne of de Vézère.

Bezoek Sarlat met z’n tweetjes

Als u uw ogen de kost hebt gegeven, is het tijd om ook uw smaakpapillen te verwennen. Een vakantie in Sarlat is pas compleet als u ook de bijzondere streekproducten hebt geproefd. Tijdens een romantisch etentje in een van de vele goeie restaurants die de stad rijk is, kunt u genieten van de lekkerste specialiteiten van de Périgord: truffels, eend, noten, eekhoorntjesbrood … op allerlei manieren klaargemaakt.

Na een rustig ommetje door de geplaveide steegjes van Sarlat, zoeken we het wat hogerop en kuieren we rond in de weelderige Franse tuinen van het Manoir d’Eyrignac. In de poëtische tuinen, die liefst 10 ha bestrijken en waarin her en der plantensculpturen verspreid staan, hebt u een mooi uitzicht over de heuvels van de Périgord Noir. Een bezoekje aan deze sprookjesachtige groene long is dan ook een absolute must.

Camping Sarlat: onze tips voor een geslaagd verblijf

In juli en augustus kunt u in de straten van Sarlat het bekende Festival des Jeux du Théâtre meepikken!

De Périgord Noir telt liefst 9 gemeenten die op de lijst van ‘Plus Beaux Villages de France’ zijn opgenomen: kom ze gauw ontdekken!

In het zomerseizoen kunt u in het Préhisto Parc van Tursac samen met de kinderen terugkeren in de tijd!

Zaterdag is marktdag in Sarlat. Kuier tussen de kramen en geef uw zintuigen de vrije loop!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!