Happy New Year : tot -15%* vóór 31/01/2019! Meer weter?

Op de camping in Sarlat in de Dordogne kunt u een heerlijke vakantie beleven. Met zijn feestelijke en gezellige stadscentrum is de hoofdstad van de Périgord Noir een perfecte vakantiebestemming voor liefhebbers van historische bezienswaardigheden en rust in de buurt van een rivier.   

Het aquapark van Sarlat

Heeft u zin in waterpret of wilt u baantjes trekken in een groot zwembad? Dan is het aquapark van Sarlat de plaats waar u niet omheen kunt tijdens uw campingvakantie in de Dordogne! Het meer dan 1000m² grote aquapark van Sarlat biedt u alle gelegenheid voor waterplezier of om gewoon lekker te luieren. Met recreatiebaden, waterspelletjes voor kinderen en een groot zwembad is het aquapark van Sarlat een aangename en gezellige plek waar ouders en kinderen zich kunnen vermaken. Rond de baden zijn kleine strandjes waar de vakantievierders even kunnen uitrusten. Hier kunt u heerlijk zonnen op een ligstoel!

Uw campingvakantie in Sarlat

In Sarlat wacht u een fantastische campingvakantie! Ontdek deze historische en dynamische stad, waar van alles te doen is voor een heerlijke vakantie met uw familie! Dwaal door de steegjes van de stad en bekijk de kathedraal. Maak een fietstochtje over de voie verte of daal in een kano de rivier af naar het dorpje Carsac-Aillac. In Sarlat en zijn groene omgeving bent u even in een hele andere wereld. Als u tijdens uw vakantie iets origineels wilt ondernemen, kunt u de panoramalift nemen in de klokkentoren van de kerk Sainte-Marie in Sarlat. Ten slotte is het dierenpark van Calviac een leuke bestemming voor een uitstapje. Hier vindt u maki's, wallaby’s en een aantal vogelsoorten. Maar een campingvakantie in Sarlat heeft u nog veel meer te bieden! Op de familiecamping van Sarlat vindt u comfortabele accommodaties en kampeerplaatsen waar u in alle rust van uw verblijf kunt genieten. Tussen de chalets en stacaravans zult u beslist de accommodatie vinden die bij u past! Liefhebbers van het authentieke kamperen kunnen met hun tenten, caravans of campers terecht op de kampeerplaatsen!

Onze campings in de buurt

Sarlat | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf voor nachten