Camping in Saint Crépin et Carlucet in de Périgord

Welkom op camping Les Péneyrals in het departement Dordogne in het hart van de Périgord, een regio met een uitzonderlijke natuurpracht. De Périgord wordt doorkruist door de rivier de Dordogne en is de ideale vakantiebestemming voor wie midden in de natuur niet alleen tot rust wil komen, maar zich ook graag uitleeft. Onze camping in Sarlat ligt op een heuvelflank. Behalve een visvijver vindt u er ook een groot aquapark dat de hele familie zal kunnen bekoren. Ontdek de verschillende types stacaravans en kampeerplaatsen van camping Les Péneyrals en reserveer vlug uw verblijf, zodat ook u de Dordogne naar hartenlust kunt verkennen!

Geopend vanaf za 5 mei 2018 tot wo 12 september 2018

  • 106 huuraccommodaties en 122 kampeerplaatsen
  • Groot aquapark met een oppervlakte van 1200 m²
  • 6 verwarmde zwembaden, waarvan 1 overdekt
  • Rustige, natuurlijke omgeving
  • Animatie, kinder- en tienerclubs
  • Visvijver
  • Huisdieren toegelaten
  • In de buurt van Sarlat en de Vézèrevallei

Wat te doen op de camping in Dordogne?

Onze camping bevindt zich op een boogscheut van Sarlat en in de nabijheid van de mooiste kastelen en grotten van de Périgord. Geniet van de rustgevende, typische vegetatie van de Dordogne en maak kennis met een glooiende en bebloemde camping. U kunt er deelnemen aan allerhande activiteiten waarin ontspanning, sport en vermaak voorop staan! Animatieavonden, aquagym, sportterrein, beachvolleybal, minigolf, tennis, tafeltennis, vissen … Dat alles zal uw vakantie compleet maken.

Onze jongste gasten kunnen zich ook uitleven in de speelzaal. Van flippers en racespelletjes over tafelvoetbal tot biljart en airhockey … Uw kinderen zullen zich geen moment vervelen tijdens uw vakantie. Ook de speeltuin en de trampoline zullen in de smaak vallen bij de allerkleinsten. Nu eens zitten ze met de voetjes in het zand, en dan weer buitelen ze door de lucht!

Zwemmen in de rivier de Dordogne

Tijdens uw vakantie op camping Les Péneyrals is ook waterpret verzekerd. Dobber de rivier af op een luchtband of stap in een kano, en geniet van het mooie landschap dat langzaam aan u voorbijglijdt.

Wat te doen in de buurt van uw camping in Dordogne?

Breng tijdens uw vakantie in de regio zeker ook een bezoekje aan de verschillende bezienswaardigheden van de Périgord. Zo kunt u met de hele familie de wereldberoemde Grot van Lascaux verkennen, en dat op amper 20 minuutjes rijden van onze camping.
Sarlat, de hoofdplaats van de Périgord Noir, ligt maar 10 km verderop. Sarlat is ontstaan in de middeleeuwen en dankt zijn charme aan zijn pittoreske steegjes. Op de Place de la Liberté, het kloppende hart van het stadje, laat de ambachtelijke markt u kennismaken met de specialiteiten van de regio: foie gras, truffels, vijgen en noten, tast maar toe.

Diensten en winkels

Wifi
Dankzij het wifinetwerk van onze camping kunt u tijdens uw vakantie ongestoord surfen.
Toeristische informatie
Bij de receptie van camping Les Péneyrals vindt u toeristische gidsen en brochures met info over de verschillende uitstappen in de omgeving.
Wasserette
De camping beschikt over een aantal wasmachines en droogkasten.
Bar
Als u samen met uw familie of vrienden gezellig een glas wilt drinken, bent u van harte welkom in de bar van onze camping Les Péneyrals. En wie dat wil, kan er zelfs ontbijten.
Restaurant
Op de uitgebreide menukaart van het restaurant van onze camping vindt u ook de specialiteiten van de regio.
Pizzeria
Een ruime keuze aan pizza’s, zowel om ter plaatse te verorberen als om mee te nemen.
Kruidenierswinkel
Het leven op de camping is eenvoudig. Wie proviand wil inslaan, kan terecht in onze kruidenierswinkel.
Broodverkooppunt/bakkerij
Onze camping beschikt over een eigen bakkerij, met brood en luxebroodjes die ter plaatse gebakken worden en u het water in de mond zullen laten lopen. U kunt er ook uw gebak kopen.

Onze activiteiten

Kids en Juniors Clubs
In onze kinderclubs, die een centrale plaats innemen op de Sandaya-campings, kunnen de allerjongsten zich tijdens hun campingvakantie helemaal uitleven en nieuwe vriendjes maken.
Teens Club
De Teens Club is een must voor jongeren die zich tijdens hun campingvakantie willen amuseren. De animatieavonden en sportieve activiteiten zullen in elk geval niet ontbreken.
Visvijver
Pal in het hart van ons vakantiedorp vindt u een visvijver. Dit rustige plekje ligt ingesloten tussen het groen en is ideaal om een lijntje te leren uitgooien.
Multisportterrein
Op camping Les Péneyrals kunt u zich op een aangename manier in het zweet werken op het multisportterrein. Voetbal, basketbal of handbal? Aan u de keuze.