Optie Vrijheid: 100% flexibel annuleren*

Camping Angers

Wat zou u ervan denken om dit jaar tijdens uw vakantie in het Pays de la Loire het historisch erfgoed van ‘la douce France’ te (her)ontdekken? Angers, waar de wieg van de hertogen van Anjou stond, is er de geknipte bestemming voor! In deze stad vindt u overblijfselen uit verschillende perioden: de middeleeuwen, het Tweede Franse Keizerrijk en zelfs de renaissance. Een bezoek aan Angers is dan ook een schitterende reis door de tijd … maar niet alleen dat! Laat u verleiden door deze verrassende stad. 

Campings in de buurt

3 camping(s) gevonden
La Barre-de-Monts | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Chambord | Centre-Val de Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Noirmoutier-en-l'Île | Pays de la Loire
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Angers, uw ideale vakantiebestemming!

Wie Angers bezoekt, wordt ondergedompeld in de fascinerende geschiedenis van Frankrijk. Nog afgezien van zijn buitengewone culturele rijkdom, staat Angers – en bij uitbreiding de hele Anjou – bekend om zijn wijnen, ongerepte natuurgebieden en rijke gastronomie. Ontdek met uw familie, met zijn tweeën of met vrienden de hoofdstad van de Anjou. U staat beslist versteld!

Voor een 100% geslaagde vakantie kunt u op onze 4- en 5-sterrencampings rekenen. Gratis kinderclubs, aquapark, sportvelden en zowel dag- als avondactiviteiten: overal is aan gedacht. Zo beleeft groot en klein een vakantie uit de duizend. Dat bedoelen we dus bij Sandaya met een zorgeloze campingvakantie! 

Bezoek Angers met de hele familie

Iedereen klaar om met de hele familie het oude centrum van Angers tot in de kleinste hoekjes te verkennen? Eerste halte op het programma: het beroemde kasteel. Zijn 17 verdedigingstorens, weergang en ophaalbrug zetten de verbeelding van uw kleine ridders en prinsessen aan het werk. De ouders zijn dan weer enthousiast over de tuinen en het Wandtapijt van de Apocalyps, het grootste middeleeuwse wandtapijt dat tot op vandaag bekend is. Een uniek meesterwerk!

Ook het themapark Terra Botanica, de grootste plantentuin van Europa, mag niet op uw programma ontbreken. Op het 12 ha grote domein vindt u meer dan 500.000 soorten van over de hele wereld. Tegen de tijd dat u weer naar buiten wandelt, weet u alles over de geschiedenis van het plantenrijk! Besluit de dag in schoonheid met een kanotocht op de Maine of een ritje te paard. 

Bezoek Angers met z'n tweetjes

Angers heeft elk verliefd stel wat bijzonders te bieden. Kunstminnende tortels moeten in de abdij Toussaint beslist een kijkje nemen in de galerie David d’Angers met sculpturen van de gelijknamige artiest. Ook het Museum voor Schone Kunsten bevalt hen vast. 

Ook wie meer van buitenactiviteiten houdt, heeft keuze zat: een fietstocht langs de Maine, een kajaktocht, een bootexcursie … Het kan allemaal! Tortelduifjes met een voorliefde voor wijn tot slot worden natuurlijk op hun wenken bediend: de wijnen uit de Anjou zijn vermaard. Een bezoek aan de wijngaarden gevolgd door een proeverij is dan ook een genot voor de zintuigen! Om met mate van te genieten …

Camping Angers: onze tips voor een geslaagd verblijf

Geniet van de rust en de natuur op het eiland Saint-Aubin: het betoverende kader met meer dan duizend tinten groen doet uw serotonineniveau pieken!

De wijnen uit de Anjou, pruimenpastei, ‘crémet d’Anjou’ (roomdessert) of ‘Quernons d’Ardoise’ (chocoladebonbons): culinair is Angers een topper!

Verken Angers vanaf het water met een stand-up paddle, in een kajak of vanaf een boot: een authentieke manier om de stad van haar mooiste kant te zien!

De pittoreske Doutre-wijk met haar vakwerkhuizen is het ideale decor om enkele vakantiekiekjes te schieten: say cheese en keer huiswaarts met een prachtig vakantiesouvenir!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!