Gastronomie

Het plezier van ontdekken en proeven

Met de campings Sandaya, ontdek de Franse en Spaanse gastronomie

Reis en verken de Franse en Spaanse gastronomie met de 4 en 5 sterren campings Sandaya. Maak uw smaakpapillen wakker en geniet van de typische regionale specialiteiten met Sandaya.

Zeevruchten

Of het nu in Bretagne op camping Sandaya Les 2 Fontaines of in de Languedoc op de camping Sandaya Les Tamaris is, proef de diverse schaal-en schelpdieren die deze regio's te bieden hebben: oesters, mosselen, alikruiken, garnalen, kreeften en nog veel meer visgerechten. Er is voor elk wat wils. Begeleid met een glas witte wijn, het is tijd voor vakantie.

De regionale specialiteiten

Geniet ook van de regionale culinaire specialiteiten in Frankrijk en in Spanje met de 4 en 5 sterren campings Sandaya. Bretonse pannenkoeken, ratatouille, aioli, de tieel sétoise, Normandische taart of Spaanse tapas, u heeft een ruime keuze met de Sandaya campings. Op de Sandaya campings La Côte de Nacre in Normandië, Le Plein Air des Chenes in Languedoc, Douce Quiétude in de Var of Cypsela Resort aan de Costa Brava in Spanje kunt u heerlijk genieten van alle locale production.

Wijn

Om al deze specialiteiten te begeleiden, ontdek de Bordeaux, de Languedoc en de Provence wijnen met de 4 en 5 sterren campings Sandaya. Maak kennis met de lokale wijnboeren die u in de omgeving van uw campings Riviera d'Azur in de Var of Blue Bayou in de Languedoc vindt. Om eveneens hiervan te genieten, biedt de 4 sterren camping Sandaya Soulac Plage u de beste wijnen van de Bordeaux regio via de georganiseerde oenologie workshops.

Aarzel niet langer en ontdek de lokale gastronomie.