Camping Arvert: reserveer uw verblijf

Reserveer een stacaravan op de camping in Arvert

Op een campingvakantie ziet u pas echt hoe mooi de kust van de Charente is! Kunt u niet weerstaan aan de verleidelijke badplaatsen aan de Côte Sauvage? Reserveer dan een huuraccommodatie op uw Sandaya-camping – een stacaravan, een lodgetent of een boomrijke kampeerplaats – en vier vakantie aan zee op het schiereiland Arvert, tussen de Seudre en de Atlantische Oceaan. De schoonheid van het natuurlandschap en de culinaire delicatessen uit de zee zijn er onovertroffen. Arvert ligt tussen de stranden van La Tremblade en La Palmyre waar de vuurtoren van La Coubre trots over het landschap met zoet- en zoutwatermoerassen uitkijkt. Hier worden de beste oesters van de Charente-Maritime geteeld. Proef deze delicatesse op de oever van de Seudre tijdens uw Sandaya-campingvakantie waarop entertainment en relaxatie elkaar perfect in evenwicht houden. Jonge zwemmertjes zijn uren zoet in de verwarmde zwembaden of op de waterglijbanen van het zwemparadijs, terwijl mam en pap lekker relaxen op het zonneterras bij het zwembad. En wat dacht u van een groot toernooi op het multisportterrein of een partijtje petanque in de schaduw van de dennen? Ondertussen genieten uw kleine rakkers van zonovergoten vakantiedagen boordevol animatie en activiteiten en maken volop nieuwe vrienden in de gratis kinderclubs!

Camping aan zee

Op het schiereiland Arvert bepalen eindeloze fijnzandstranden en het blauw van de oceaan het landschap. Kunt u niet weerstaan aan de golven en droomt u van een surfinitiatie? Op dan naar de Côte Sauvage ten noorden van Arvert waar de zandduinen tot aan de zeedennen van het bos van La Coubre reiken. Deze langgerekte fijnzandstranden bij de oceaan zijn populair bij boardsportadepten van over de hele wereld! Families zijn vooral gesteld op de stranden in de baai van Bonne Anse waar het rustige water ideaal is voor kleine zwemmertjes. En waarom rijdt u niet verder langs de kust tot in Royan? Het is er heerlijk toeven bij de vuurtoren van Cordouan.

Tocht door de zoet- en zoutwatermoerassen

Het ordewoord tijdens uw campingvakantie in Arvert? Gastronomie! Arvert staat van oudsher bekend om zijn oesters. Het is een van de belangrijkste plaatsen waar de beroemde ‘fines de claires’ uit het bekken van Marennes-Oléron worden geteeld. Op de kaden van de havens van Coux en La Grève springen de veelkleurige oesterhutten meteen in het oog. Fijnproevers worden er op hun wenken bediend! Op het land geven de zoetwatermoerassen vorm aan het landschap. Neem samen met uw familie een van de talloze wandel- en fietspaden en verken deze vredige omgeving waar otters en reigers zich thuis voelen. Misschien hebt u wel het geluk om hun pad te kruisen op de terugweg naar uw Sandaya-camping!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Arvert, reserveer uw verblijf!

La Palmyre | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Nieuw!
Saint-Just-Luzac | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!