Camping Lacanau

De badplaats Lacanau heeft met haar oceaan, meer en bos voor elk wat wils. Uw campingvakantie langs de schitterende Côte d’Argent, pal in het hart van de Landes du Médoc, staat helemaal in het teken van recreatie en ontspanning. Hier is een goed humeur besmettelijk en luidt elke dag een nieuw avontuur in.

Campings in de buurt

2 camping(s) gevonden
Soulac-sur-Mer | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Cap Ferret | Aquitaine
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Lacanau, uw ideale vakantiebestemming!

Lacanau is met zijn ideale ligging tussen de Pointe de Grave en het Bassin van Arcachon uitgegroeid tot een van de populairste badplaatsen van de Atlantische kust. Geen wonder ook: met zijn dennenbossen, zijn meer in een vreedzame en ongerepte omgeving, zijn zonovergoten duinen en zijn golven waarop zelfs de beste surfers hun hart kunnen ophalen, ademt Lacanau het hele jaar door een vakantiesfeer.

Op uw Sandaya-camping in de Aquitaine, op amper een paar minuten van de stranden van Lacanau, geniet u volop van het uitzicht over de oceaan. U logeert er in een volledig uitgeruste stacaravan of op een authentieke kampeerplaats. Zwempartijtjes in de verwarmde zwembaden van het aquapark, fietstochten door het bos, een surfinitiatie of sportlessen in de buitenlucht … Alles kan, en niets hoeft. Dat is pas een campingvakantie in volle vrijheid.

Bezoek Lacanau met de hele familie

In Lacanau is het zowel in het zoete water van het meer als in het zilte water van de oceaan heerlijk pootjebaden tijdens uw vakantie. Nadat u de hele ochtend in de golven van de oceaan hebt gedold, kunt u de ongerepte omgeving van het meer van Lacanau ontdekken. Het rustige en ondiepe water is er de kinderen op het lijf geschreven.

Het meer van Lacanau is liefst 2000 hectare groot. Er is dan ook voor elk wat wils: far niente in de schaduw van de dennen, een tochtje met de kano naar het vogeleiland, een initiatieles stand-up paddle, wakeboarden of kitesurfen … Als de avond valt, gaat het dan met de hele familie, vol mooie herinneringen en met een schittering in de ogen, richting het restaurant van de camping.

Bezoek Lacanau met z’n tweetjes

Verliefde stelletjes die houden van de vrije natuur zijn op de camping van Lacanau aan het juiste adres. De fietsers onder ons kunnen dankzij het netwerk van fietspaden langs de oceaan rijden en diep in het bos doordringen. Welke route het ook wordt, onder de zon van de Landes breekt u helemaal uit de dagelijkse sleur.

Wanneer het tijd is om even op adem te komen, kunt u romantisch met z’n tweetjes picknicken langs het water. U kunt er in het mooie licht van de ondergaande zon meteen ook het ballet bewonderen van de surfers die de golven trotseren. Maar voor u Lacanau en zijn omgeving verder verkent, wacht u eerst nog een zalige nachtrust op uw camping.

Camping Lacanau: onze tips voor een geslaagd verblijf

Houdt u van wandeltochten? Volg dan maar de GR8 tussen Lacanau Océan en het uitgestrekte dennenbos!

Het mooiste uitzicht over het meer van Lacanau hebt u in de Pointe du Tedey, waar het oeverriet en de aardbeibomen de toon zetten!

Tussen het meer van Hourtin en het meer van Lacanau laat de natuur zich van haar meest ongerepte kant zien in het natuurreservaat van Étang de Cousseau!

Gaat u in augustus op campingvakantie? Dan kunt u uw ogen de kost geven tijdens de Lacanau Pro, een van de wedstrijden die deel uitmaken van het wereldkampioenschap surfen!

Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!