Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Optie Vrijheid: gratis annuleren! Meer weten?

Bos van Saint-Germain

Doe zoals talloze Franse koningen vóór u en zoek de rust op van het 3.500 hectare grote bos van Saint-Germain-en-Laye, vlak bij uw Sandaya-camping nabij Parijs. Te voet, op de fiets of met de RER-trein bent u er zo. Klaar om de natuurlijke en historische schatten van deze immense groene long te ontdekken?
Bos van Saint-Germain : reserveer uw verblijf

Het bos van Saint-Germain, een niet te missen hotspot op uw vakantie!

Het bos van Saint-Germain-en-Laye op een halfuur van Parijs is het tweede grootste bosgebied van de Yvelines. De talloze aangelegde wandel- en fietspaden lokken bezoekers van elke leeftijd. Met zijn geurige eiken, lieflijke waterpartijen en koninklijke bouwsels biedt dit bos dan ook een prachtig decor voor al uw uitstapjes!

Niet ver hiervandaan verblijft u in een oase van groen op een steenworp van Parijs: uw Sandaya-camping heet u de hele zomer lang van harte welkom op de oever van de Seine. In uw boomhut of volledig ingerichte stacaravan of op uw kampeerplaats geniet u van het bevoorrechte natuurkader van uw camping in de regio Île-de-France. Tussen uw uitstapjes naar Parijs door kunt u er heerlijk relaxen in de zwembaden van het aquapark of sporten in de openlucht. De vakantie belooft bepaald afwisselend te worden!

Bezoek het bos van Saint-Germain met de hele familie

Ga de grote Franse koningen achterna, volg het spoor van een ree, probeer de meest opmerkelijke bomen te herkennen … het bos van Saint-Germain-en-Laye is een fantastisch speelterrein om met de hele familie van te genieten!

Wilt u er niets van missen zonder al te veel kilometers af te leggen, volg dan de prachtige Val-wandelroute die ook voor kinderen doenbaar is. Bij het kasteel van Le Val, dat zo uit een sprookje lijkt te komen, loopt u het bos in tot bij ‘La Mare aux Canes’, een prachtig meertje en een droomplek voor een picknick. Bang om te verdwalen? Geen zorg! Volg gewoon de salamanders, het beroemde symbool van koning Frans I.

Bezoek het bos van Saint-Germain met z'n tweetjes

Liefhebbers van de vrije natuur hoeven maar even het bos van Saint-Germain in te lopen om de stad helemaal te vergeten. Er is een ruim aanbod aan wandelroutes, maar verliefde stellen raden we steevast aan om een kijkje te nemen bij het prachtige 'pavillon de la Muette', één van de historische bezienswaardigheden in het bos. Een route in de vorm van een lus leidt u vervolgens naar de vijver van Le Corra in het noordwesten van het bos, een groene oase waar de natuur heer en meester is.

Terug op de camping besluit u de dag met een bezoek aan de bubbelbaden van het aquapark. Ideaal om tot rust te komen na een dagje wandelen!

Camping Bos van Saint-Germain: onze tips voor een geslaagd verblijf

Het bos van Saint-Germain telt honderden routes voor wandelaars, fietsers en ruiters: u komt er dus ongetwijfeld op het goede pad!

U bent sportief aangelegd? Neem de Sylvestre-route en maak gebruik van het gratis trimparcours!

Hou beslist even halt bij het kasteel van Saint-Germain en bewonder het Grote Terras dat door Le Nôtre werd ontworpen!

De hele zomer lang kunt u genieten van de ‘Fête des Loges’, een grote kermis in het midden van het bos. Iemand zin in een ritje op de paardenmolen?

Bezienswaardigheden in de omgeving

Bos van Saint-Germain, reserveer uw verblijf!

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!