Camping Kasteel van Versailles, reserveer uw verblijf!

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Het kasteel van Versailles, uw ideale vakantiebestemming

Vlak bij Parijs ligt het kasteel van Versailles dat zo uit een sprookje lijkt te zijn weggeplukt. Een bezoek aan het koninklijke domein is als een droom die werkelijkheid wordt: de beroemde tuinen die Le Nôtre ontwierp, de ‘Grands Appartements’ van de koning en de koningin, de Spiegelzaal, het Trianon-paviljoen … U hebt ongetwijfeld twee dagen nodig om het grandioze domein te verkennen, maar gelukkig ligt uw Sandaya-camping slechts enkele minuten verderop.

In uw tent, stacaravan, mobiele caravan of boomhut geniet u van een comfortabel verblijf op een boomrijke camping die wel een stukje platteland in de stad lijkt te zijn. Verwarmde zwembaden, een multisportterrein, speelweide … Alles is hier aanwezig om u een royaal verblijf te garanderen op een boogscheut van Parijs.

Bezoek het kasteel van Versailles met de hele familie

In Versailles komen kinderen ogen te kort! Het kasteel doet er alles aan om het de jonge bezoekers naar de zin te maken: spelletjes, apps, thematische workshops … Zo beleven de kleine campinggasten heel wat plezier aan hun ontdekkingstocht door het domein.

Het hele jaar door kunt u in het weekend en in de schoolvakanties met de hele familie aan talloze animatieactiviteiten deelnemen. Nieuwsgierige kleine bezoekers kunnen zelfs een boekje met raadsels en vragen krijgen waarmee ze spelenderwijs elk hoekje van Versailles leren kennen. Zo belanden ze onder meer in de galerij met koetsen in de buurt van de Grote Stallen, een feeërieke plek waar kleine prinsjes en prinsesjes al hun dromen werkelijkheid zien worden.

Bezoek het kasteel van Versailles met z'n tweetjes

Voor romantische zielen is een bezoek aan het kasteel van Versailles uiteraard een betoverende ervaring. Neem rustig de tijd om met zijn tweeën door de mooiste zalen te dwalen: het ‘Grand Appartement’ van de koning met zijn zeven salons, de Galerij der Veldslagen die 120 meter lang is, de Spiegelzaal met zijn 357 spiegels …

Ook een wandeling door de tuinen van Versailles, die onlosmakelijk met het kasteel verbonden zijn, is beslist een aanrader. Snuif bij mooi weer de heerlijke aroma’s op in de Oranjerie, bewonder de 221 beelden die langsheen de lanen staan en neem een kijkje bij het Trianon-paviljoen waar Marie-Antoinette zo graag vertoefde. Wedden dat u met prachtige herinneringen naar uw camping terugkeert? Daar wacht u een verrukkelijk diner op het terras, om de dag in stijl te besluiten …

Camping Kasteel van Versailles: onze tips voor een geslaagd verblijf

Ontloop de grote massa en begin uw bezoek zodra de poorten van het kasteel openzwaaien: om 9 uur!

Begin met de Geschiedeniszaal die de evolutie van Versailles door de eeuwen heen vertelt!

Gebruik de officiële app met bijbehorende interactieve kaart zodat u niet verdwaalt in de 2.300 kamers van het kasteel!

Woon met de hele familie een show van de paardenrijschool van Versailles bij: een combinatie van schermkunst, dans, zang …!