Camping Disneyland Parijs: reserveer uw verblijf

Disneyland Parijs, uw ideale vakantiebestemming

Zin om Parijs te leren kennen en al zijn schatten te ontdekken? Uw Sandaya-camping belooft u een droomvakantie in de mooiste stad ter wereld! Dit is meteen ook een uitgelezen kans om, met of zonder kinderen, een bezoek te brengen aan de sprookjeswereld van Disneyland Parijs. Met zijn sensationele attracties, levensechte decors, beroemde optocht en betoverende shows is Disneyland Parijs een paradijs voor groot en klein.

Na een dag boordevol avontuur geniet u van de rust op uw camping nabij Parijs, ideaal gelegen tussen de stad en het platteland. De RER-trein brengt u weliswaar op slechts enkele minuten naar het hart van Parijs, toch merkt u hier niets van het lawaai en de drukte van de stad en geniet u in alle vrijheid van het diensten- en activiteitenaanbod van uw sterrencamping!

Bezoek Disneyland Parijs met de hele familie

Reist u samen met jonge kinderen die staan te popelen om Disneyland Parijs te bezoeken? Volg de gids! Zo haalt u alles uit uw dag en vermijdt u (zoveel mogelijk) de wachtrijen. Achter het schitterende kasteel van Doornroosje ligt Fantasyland, het gedeelte van het park dat speciaal voor kinderen bedoeld is. Reserveer met uw Fastpass een zitje op de ‘Peter Pan’s Flight’ die u over de daken van Londen naar Nooitgedachtland vliegt. In afwachting van uw vertrek kunt u naar hartenlust verdwalen – en elkaar terugvinden – in het Labyrint van Alice.

Houdt u van ‘Pirates of the Caribbean’ dan moet u naar Adventureland waar u Jack Sparrow in hoogsteigen persoon tegen het lijf loopt. Grotere kinderen zijn vast ook te vinden voor een looping in het decor van ‘Indiana Jones and the Temple of Peril’. Neem tot slot een kijkje in de Far West. In Frontierland wacht de ‘Big Thunder Mountain’!

Bezoek Disneyland Parijs met z'n tweetjes

U houdt van romantiek én adrenaline? Komt voor mekaar! Begin uw dag rustig en kuier langsheen de sprookjesachtige boetieks van Main Street. Zet dan koers naar Discoveryland voor een bloedstollende ruimtereis naar de ‘Star Wars Hyperspace Mountain’. Na een lekkere lunch zet u uw sprookjestocht verder in het ‘Walt Disney Studios Park’. Hebt u geen hoogtevrees, gebruik dan uw Fastpass voor de topattractie van het park, de ‘Twilight Zone Tower of Terror’, en mis ook de ‘Crush’s Coaster’ niet die u naar de diepten van de oceaan voert.

Laat u tot slot inwijden in de geheimen achter de beroemdste decors en special effects van de filmwereld tijdens de ‘Studio Tram Tour: Behind the Magic’. Nog een laatste foto als aandenken aan een prachtige dag en de RER-trein brengt u terug naar de camping!

Camping Disneyland Parijs: onze tips voor een geslaagd verblijf

Mis niets van de beroemde optocht die elke dag door het park trekt met al uw beroemde helden!

Waagt u zich in de mysterieuze gangen van het ‘Phantom Manor’? Wees voorbereid op verrassingen en koude rillingen!

Bespaar tijd (en energie!) en neem de stoomtrein die de verschillende stations van het park aandoet!

Knuffels, kleding, speelgoed … Nergens vindt u zulke leuke souvenirs als in de feeërieke winkels op Main Street!

Camping Disneyland Parijs, reserveer uw verblijf!

Maisons-Laffitte | Île-de-France
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!