Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Verblijf 2020: grijp uw kans vóór 31/10! Meer weten?

Camping La Grande Motte

La Grande-Motte, de toegangspoort tot de Camargue, is één van de allermooiste kuststeden van de Hérault, tussen Montpellier en Aigues-Mortes. Haar originele en moderne architectuur leverde de stad het label ‘Patrimoine du 20ème siècle’ op en haar buitengewone ligging tussen het meer en de Middellandse Zee trekt steevast heel wat bezoekers die op de fijnzandstranden maar wat graag van de zon willen genieten. Verblijft u op de camping nabij Montpellier, maak dan van de gelegenheid gebruik om de dijk van La Grande-Motte te leren kennen!

Camping La Grande Motte: reserveer uw verblijf

Reserveer een plekje op de camping in La Grande-Motte

Wilt u met uw familie enkele prachtige dagen aan zee doorbrengen, dan moet u in La Grande-Motte zijn! Door haar unieke architectuur springt deze kuststad onder de zon van de Hérault er echt uit. Langsheen de fijnzandstranden tussen Palavas en Carnon ligt bijna 7 km fietspad: ideaal om de kust op een aangename manier te verkennen. In de straatjes nodigen restaurants, bars en ijssalons uit om met de hele familie van een gezellig moment te genieten. En zodra u terug op de camping bent, gaat de vakantie natuurlijk gewoon door! Zwemmen in het grote aquapark met glijbanen en pentaglissen, een partijtje petanque, voetbal of minigolf spelen met het gezang van de cicaden op de achtergrond, lekker luieren op het privéterras van uw stacaravan tussen de dennenbomen … Op uw Sandaya-camping stelt u zelf het ideale programma voor uw vakantie samen. De allerkleinsten hebben de tijd van hun leven in de gratis kinderclubs die tal van activiteiten aanbieden. En ’s avonds staat de hele familie bij het podium enthousiast te applaudisseren voor een nieuwe geanimeerde avondvoorstelling op de camping nabij Montpellier! 

Camping aan zee

In La Grande-Motte bepalen de stranden van de Middellandse Zee het decor van uw vakantie in Occitanië. Vanuit het stadscentrum hebt u rechtstreeks toegang tot diverse stranden waar u een zee aan mogelijkheden wacht: lekker bruinen op de zonnebedden, een middagje kanoën, kitesurfen of windsurfen op het strand van Le Couchant, parasailing voor wie van sensationele ervaringen houdt … En wat dacht u van sportvissen? Misschien kunt u de hele familie wel op een verrukkelijk maaltje trakteren bij uw terugkeer op de camping! In La Grande-Motte verloopt het leven echt op het ritme van de zee. ’s Avonds veranderen de privéstranden als het ware in clubs. Op het strand van La Grande Motte staan ontegensprekelijk de meest gegeerde strandbars van de hele Languedoc. Ideaal om met zicht op de zilveren golven van een cocktail te nippen! Het beloven mooie avonden te worden …

Zwemmen aan het strand van Le Grand Travers

Zin om even uit te blazen en op adem te komen? Zet dan koers naar het majestueuze strand van Le Grand Travers, het meest ongerepte strand van La Grande-Motte. Zowel locals als toeristen vinden hun weg hiernaartoe. Gelegen tussen de duinen en de pijnboombossen, staat deze plek garant voor rust en kalmte. Het strand van Le Grand Travers, dat met het Natura 2000-label werd bedacht vanwege de goede kwaliteit van het zeewater, ligt tussen Carnon en La Grande-Motte. Het is een geprivilegieerde plek om met de hele familie te picknicken, te zwemmen of een hele middag gewoon te relaxen. Vergeet vooral niet om er een kijkje te nemen tijdens uw campingvakantie nabij Montpellier! 

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping La Grande Motte, reserveer uw verblijf!

Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Frontignan Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Vanaf
voor nacht voor nachten
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!