Camping Gorges de l'Hérault: reserveer uw verblijf

De gorges de l'Hérault, uw ideale vakantiebestemming

Wanneer u vanaf uw camping in de Languedoc-Roussillon vertrekt, maakt het stedelijk landschap geleidelijk plaats voor de ongerepte natuur in de vallei van de Hérault. De bergkloven, die tot 300 meter diep kunnen zijn, beginnen bij de beroemde Pont du Diable, de oudste romaanse brug van Frankrijk. In een straal van amper 5 km vindt u hier een heleboel bezienswaardigheden: Saint-Guilhem-le-Désert, de grot van Clamouse, Saint-Jean-de-Fos … Keuze te over!

Bleef er geen tijd meer over om te zwemmen? Geen nood: de zwembaden en glijbanen van het aquapark op uw 4- of 5-sterrencamping maken het ruimschoots goed! Of misschien hebt u meer zin in dolce far niente op het zonneterras of een partijtje volleybal, voetbal of petanque in de schaduw van de eiken? Ondertussen vermaken uw kleine rakkers zich opperbest met de animatie in de gratis kinderclubs. U hebt het al begrepen: uw Sandaya-camping heeft overal aan gedacht om u de vakantie te bezorgen waar u van droomt.

Bezoek de gorges de l'Hérault met de hele familie

De gorges de l'Hérault zijn een gigantisch speelterrein voor grote en kleine avonturiers! Hartje zomer kunt u het opmerkelijke landschap het best in een kano verkennen. Gelukkig ontbreekt het hier niet aan watersportcentra! Vanaf het water ontdekt u de mooiste plekjes om te zwemmen en geniet u van de schitterendste panorama’s. Bent u een liefhebber van dolce far niente? Spreid uw handdoek uit op het strand bij de Pont du Diable dat ’s zomers bewaakt is.

Swingen de temperaturen echt de pan uit, zoek dan verkoeling onder de grond in de grot van Clamouse waarvan u de excentrieke schoonheid ontdekt via het ludieke en sportieve parcours van het speleopark.

Bezoek de gorges de l'Hérault met z'n tweetjes

Saint-Guilhem-le-Désert, de parel van de vallei van de Hérault, is de ideale plek voor een romantische wandeling. Het dorp, dat trots het label ‘Plus Beaux Villages de France’ draagt, wist zijn middeleeuwse charme perfect te bewaren.

Neem de tijd om door de straatjes en over de pleintjes te kuieren, ontdek de talloze winkeltjes, bewonder de ruïnes van het kasteel van de Reus en mis in geen geval de abdij van Gellone die op de Unesco-werelderfgoedlijst staat. Maar daarmee is uw bezoek nog niet compleet! Bij de abdij vertrekt de schitterende Fenestrettes-wandelroute (3 uur) die u een adembenemend uitzicht over de Cirque de l’Infernet biedt.

Camping Gorges de l'Hérault: onze tips voor een geslaagd verblijf

Laat uw wagen in het hoogseizoen achter op het parkeerterrein bij de Pont du Diable: parkeerplaatsen zijn zeldzaam in Saint-Guilhem!

Steek met de hele familie de handen uit de mouwen tijdens een ludieke workshop in het keramiekmuseum Argileum!

Dankzij de Randoland-routes worden uw wandelingen heuse schattenjachten: ideaal voor kleine campinggasten!

Ontdek tussen Saint-Guilhem-le-Désert en Saint-Bauzille-de-Putois de allermooiste plekjes om te zwemmen!

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Gorges de l'Hérault, reserveer uw verblijf!

Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Frontignan Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!