Camping Camargue: reserveer uw verblijf

De Camargue, uw ideale vakantiebestemming!

De Camargue, een natuurreservaat dat om en bij de 150.000 hectare bestrijkt en waar de emblematische roze flamingo’s van de Middellandse Zee thuis zijn, draagt het label ‘Grand Site de France’. De Camargue is een heel waardevol gebied dat u deze zomer absoluut moet verkennen. In de Camargue, die deels in Occitanië en deels in de regio Provence-Alpes-Côte d'Azur ligt, kunt u te voet, op de fiets of op de rug van een Camarguepaard helemaal opgaan in de ongerepte natuur. Aan u de keuze.

Om helemaal uit de dagelijkse sleur te breken, kunt u op onze Sandaya-camping aan de toegangspoort van de Camargue logeren in een avontuurlijke lodgetent. Ter plaatse zullen uw dagen verlopen in het ritme van sportieve activiteiten in de buitenlucht, waterpret in de zwembaden, glijbanen en gratis animatie voor de hele familie. Laat het avontuur maar beginnen.

Bezoek de Camargue met de hele familie

Samen met uw familie kunt u deelnemen aan allerhande activiteiten om ten volle te genieten van de schoonheid van de landschappen van de Camargue. Reist u samen met ruiters in spe? Verken de Camargue dan maar op de meest traditionele manier en maak een tocht op de rug van een wit paard.

Staan uw kinderen te trappelen om de emblematische roze flamingo’s van nabij te gaan bekijken? Breng dan maar gauw een bezoekje aan het bekende Ornithologisch Park van Pont-de-Gau ten noorden van Saintes-Maries-de-la-Mer. Tijdens deze ludieke en leerrijke uitstap maakt u kennis met allerlei vreemde vogels. Op de terugweg naar de camping kunt u nog een verfrissende duik nemen op het strand van l'Espiguette in Le Grau-du-Roi of op het strand van Le Grand Travers in La Grande-Motte. Wat een heerlijke dag!

Bezoek de Camargue met z’n tweetjes

Wat dacht u van een uitstap in de natuur met z’n tweetjes? Laat de kinderen met een gerust hart achter in de gratis miniclubs van de camping en zet koers naar Aigues-Mortes, de eerste halte op uw verkenningstocht door de Camargue. Op de stadsmuren van de middeleeuwse stad hebt u een prachtig uitzicht over de zoutpannen met hun heel bijzondere paarse kleur.

Terwijl u doordringt in de meest ongerepte landschappen van de Camargue kunt u ook onze favoriete route ontdekken, namelijk die van Les Marais du Vigueirat. In dit natuurreservaat kronkelen de paden mee met het water en kunt u zelfs plaatsnemen in een paardenkoets.

Camping Camargue: onze tips voor een geslaagd verblijf

Zegt het u wel wat om de Camargue vanaf het water te ontdekken? Scheep dan gauw in voor een cruise op de kanalen met de hele familie!

Spreid uw strandlaken op het fijne zand van Beauduc, een van de grootste stranden langs de Middellandse Zee!

Wie zich helemaal wil laten onderdompelen in de cultuur van de Camargue mag een bezoekje aan het Maison du Riz in Arles niet aan zich laten voorbijgaan!

Platschelpen met fijngehakte peterselie, stoofpot van stierenvlees, toast met ansjovispasta … Ontdek de lekkerste specialiteiten van de Camargue!

Camping Camargue, reserveer uw verblijf!

Montpellier | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Frontignan Plage | Languedoc-Roussillon
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!