Onze nieuwste beschikbaarheid Meer weten?

Camping Moustiers-Sainte-Marie

Moustiers-Sainte-Marie ligt in het hart van het Natuurpark van de Verdon, waar het van hoog op de rotsen trots over het meer van Sainte-Croix uitkijkt. Ontdek een van de allermooiste dorpen van Frankrijk op slechts enkele minuten van uw camping in de Haut-Var en neem een heerlijke duik in het turkooisblauwe water van de Verdon!

Campings in de buurt

1 camping(s) gevonden
Castellane | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
De reserveringen worden binnenkort geopend
Vanaf
voor nacht voor nachten voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis

Moustiers-Sainte-Marie, uw ideale vakantiebestemming!

Moustiers-Sainte-Marie lijkt wel een Provençaalse kerststal op ware grote. Te midden van de grandioze landschappen van het Regionaal Natuurpark van de Verdon kijkt het dorp uit over het turkooisblauwe water van het meer van Sainte-Croix. Moustiers staat bekend om zijn aardewerk maar ook natuurliefhebbers kunnen er hun geluk niet op bij het zien van de schitterende uitkijkpunten over de Gorges du Verdon. Ontdek op uw beurt dit Provençaalse dorp hoog op de rotsen!

Een eindje verderop langsheen de Verdon biedt uw camping u de perfecte mix van authenticiteit en modern comfort. Te midden van de schitterende landschappen van de Provence Verte verblijft u in de vrije natuur in een volledig ingerichte cottage of op een traditionele kampeerplaats. Daarbij kunt u rekenen op het kwaliteitsaanbod van uw Sandaya-camping: zwembaden en glijbanen voor iedereen, sport- en vrijetijdsactiviteiten in de openlucht, eetgelegenheden en ontspanningsinfrastructuur om bij het gezang van de cicaden van te genieten … Pure zaligheid!

Bezoek Moustiers-Sainte-Marie met de hele familie

De meren, bergmassieven en canyons in de omgeving van Moustiers en uw Sandaya-camping in de Alpes-de-Haute-Provence doen uw avonturiershart meteen een tel overslaan. Grijp uw kans om in de vrije natuur diverse sporten uit te proberen en uw longen met de zuiverste lucht van heel Europa te vullen!

In het dal lonkt het smaragdgroene water van het sublieme meer van Sainte-Croix, het grootste van de meren van de Verdon. Wat dacht u van een kanotocht met de hele familie naar het begin van de Gorges du Verdon? Of huurt u liever een waterfiets of een elektrisch bootje? Keuze te over! Vergeet trouwens geen hoedje mee te nemen: in de Provence doet de zon steevast haar stralende best!

Bezoek Moustiers-Sainte-Marie met z'n tweetjes

Van alle dorpen die u tijdens uw campingvakantie in de Verdon bezoekt, is Moustiers-Sainte-Marie ongetwijfeld het meest romantische. In de kleine straatjes met hun oude architectuur is het heerlijk rondkuieren, hand in hand met uw geliefde!

Moustiers, dat wereldwijd bekendstaat om zijn aardewerk, heeft natuurlijk een museum dat aan dit ambacht gewijd is. U kunt er 300 uiterst zeldzame stukken bewonderen. Klim na uw bezoek de 262 trappen op die naar de Notre-Dame de Beauvoir kapel leiden, hoog boven het dorp. Het zeldzaam mooie uitzicht dat u boven te zien krijgt, maakt de inspanning meer dan goed!

Camping Moustiers-Sainte-Marie: onze tips voor een geslaagd verblijf

Geef uw ogen de kost tijdens uw wandeling: hoog boven uw hoofd cirkelen ongetwijfeld enkele gieren in het rond!

Niet ver van Moustiers nodigt het plateau van Valensole u uit om het parfum van de uitgestrekte lavendelvelden op te snuiven!

Hoog, Sammy, kijk omhoog, want daar hangt – 227 meter hoog – de ster van Moustiers waarover zovele legenden de ronde doen!

Geniet na uw bezoek aan Moustiers van een drankje op het terras dat over het aquapark uitkijkt: een pauze hebt u wel verdiend!

Bezienswaardigheden in de omgeving
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!