Gebruik van cookies

Door uw navigatie op deze website voort te zetten, gaat u akkoord met het gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren, u functies en gepersonaliseerde content aan te bieden en statistische studies over de bezoeken aan onze website uit te voeren. Meer weten?

Happy New Year: tot -15%* vóór 31/01 Meer weten?

Camping Moustiers-Sainte-Marie

Moustiers-Sainte-Marie, opgenomen op de lijst van Les Plus Beaux Villages de France, ligt op de hoogten van de Verdon in het hart van de Provence, tussen de Gorges du Verdon en het Plateau de Valensole. Op amper een paar minuutjes van de steegjes waarboven dag en nacht een mysterieuze ster aan de hemel schittert, kunt u samen met uw familie langs het water kamperen. Reserveer gauw een stacaravan, of maak uw tent kampeerklaar, want in Moustiers gaan we vakantie vieren.

Camping Moustiers-Sainte-Marie: reserveer uw verblijf

Reserveer een stacaravan op de camping in Moustiers Sainte Marie

In Moustiers-Sainte-Marie, pal in het hart van het regionale natuurpark de Verdon, vergasten de departementen Var en Alpes-de-Haute-Provence de vakantiegangers op schitterende landschappen. Bergen, hoogvlakten en meren zijn hier de grote blikvangers. Op uw Sandaya-camping is het vanop de eerste rij genieten van dit wilde en ongerepte decor. Pak uw koffers uit, vul uw longen met frisse lucht, geef uw ogen de kost en geniet van elk moment van uw vakantie in de Verdon. Neem een duik in de meren van Castillon en Sainte-Croix, breng een bezoekje aan Moustiers-Sainte-Marie en zijn bekende Musée de la Faïence, ga wandelen in de grootste canyon van Europa … Uw vakantie in de Verdon verloopt in het ritme van de activiteiten in de buitenlucht. Op uw Sandaya-camping kunt u volledig tot rust komen dankzij de diensten en infrastructuren van topkwaliteit, de brede waaier aan activiteiten voor klein en groot, de volledig uitgeruste vakantiecottages en de kampeerplaatsen voor de hele familie … Reserveer gauw uw plekje op de camping en kom genieten van een topvakantie in een uniek natuurlijk kader. Uw vakantie kan nu al niet meer stuk.

Camping langs de rivier de Verdon

Op uw camping nabij Moustiers-Sainte-Marie staat uw vakantie in het teken van het water. Het bruisende turkooizen water van de rivier de Verdon zet hier overal de toon, van uw Provençaalse camping tot aan de Église Notre-Dame de L’Assomption op de hoogten van Moustiers. Nadat u een duik hebt genomen in de zwembaden van het aquapark van uw camping, is het genieten van het zoetwater van de Verdon met zijn spectaculaire kleuren. Zoek samen met uw familie een plekje op de aangelegde stranden van het meer van Castillon of het meer van Sainte-Croix, dat meteen ook het grootste meer van de Verdon is. Huur een waterfiets, een kano, een kajak of een elektrische boot en maak een tochtje op het water met op de achtergrond het Plateau de Valensole en de Gorges du Verdon. Zon, lavendel, cicaden, turkooizen water … Laat de mooiste landschappen van de groene Provence al uw zintuigen tot leven wekken.

Wandel- en fietstochten in het het regionale natuurpark de Verdon

Het het regionale natuurpark de Verdon is een heus paradijs voor wandelaars en fietsers waar de zon 300 dagen per jaar van de partij is. U ontdekt er een ongelooflijke verscheidenheid aan landschappen. Trek uw wandelschoenen aan en ga de vele wandelpaden verkennen die uitzien over de prachtige Gorges du Verdon, de grootste canyon van Europa. En aan het einde van het pad wacht u een mooi plekje om te picknicken. Wie liever rustig rondkuiert, kan samen met de hele familie de steegjes van Moustiers ontdekken. In de ambachtelijke winkeltjes vindt u er het wereldwijd vermaarde fijne aardewerk. U kunt er ook het ideale souvenir op de kop tikken dat u blijvend zal herinneren aan uw campingvakantie in Moustiers.

Bezienswaardigheden in de omgeving

Camping Moustiers-Sainte-Marie, reserveer uw verblijf!

Castellane | Provence-Alpes-Côte d'Azur
Beschikbaar van tot
Beschikbaar op andere datums
Reservering niet beschikbaar
Camping gesloten op deze datums
Vanaf
voor nacht voor nachten
nacht(en) gratis
Op zoek naar nieuwe horizonten? Vind inspiratie op de Sandaya-campings!